1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Grete Kleinist hakkab „Padjaklubi“ luiskavaks blondiiniks!
Grete Kleinist hakkab „Padjaklubi“ luiskavaks blondiiniks!

Grete Kleinist hakkab „Padjaklubi“ luiskavaks blondiiniks!

Padjaklubi grupipiltNädala pärast särab TV3 esmaspäevaõhtutes täiesti uus kodumaine sari „Padjaklubi“. Humoorikas teleloos tegutsevad neli üht üürikorterit jagavat naist, kelle elukorraldus ja omavahelised suhted on tõeliselt pöörased. Värvikas rollis astub sarjas üles Grete Klein, kes kehastab kroonilisest valetajast blondiini Laurat.

Grete Klein mängib „Padjaklubis“ Laurat, endist missi, kes unistab staariks saamisest. Ta kulutab kogu raha välimusele, veetes meeletult aega juuste, küünte, rindade ja ihu eest hoolitsemisele. Kuigi Laura heideti juba mitme aasta eest ülikoolist välja, valetab ta oma Pärnus elavatele vanematele, et õpib kõrgkoolis edasi. Meeste puhul ei suuda ta ühelegi valikule kindlaks jääda, sest loodab, et äkki tuleb keegi, kes on senisest veel parem. Laura võtab laulutunde, et kuulsaks lauljaks saada, kuid kahjuks puudub tal igasugune anne. Ühtlasi teeb ta endast pidevalt telefoniga pilti ja peab hommikusöögiblogi.

Lisaks Laurale pakuvad särtsu ja seiklust teisedki peategelased, keda kehastavad Kristel Aaslaid, Kertu Moppel ja Katariina Ratasepp.

„Padjaklubi“ saab alguse nelja täiesti erineva iseloomuga noore naise kohtumisest ühes kahetoalises üürikorteris, kuhu nad saatuse keerdkäikude tõttu satuvad. See, kuidas sündmused edasi rulluma hakkavad, on ühtaegu aus ja toores, veidi dokumentaalne ja terav, kuid samas naljakas ja armas. Naised näitavad küüsi, rääkides ausalt kõigest, mis neid tegelikult huvitab – meestest, seksist, rahast, poliitikast, oma kehast ja teistest naistest. Ühiselt maad ja ilma klaarides selgub üks asi, mis on tüdrukutel ühine – nad on NAISED, kes moodustavad vastasleeri sigatsevatele meestele.

„Padjaklubi“ produtsendid on Ergo Kuld ja Martin Algus, stsenaristid Martin Algus ja Birk Rohelend.
„Padjaklubi“ on TV3s alates 10.märtsist, esmaspäeviti kell 21.30.

VAATA KA EELKLIPPI!
[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=362825″]

Head Uudised GoodNews