1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Helen Adamson avaldas hooandjate abiga valminud koolikiusamise vastase muusikavideo ja uue singli “Sing it”
Helen Adamson avaldas hooandjate abiga valminud koolikiusamise vastase muusikavideo ja uue singli “Sing it”

Helen Adamson avaldas hooandjate abiga valminud koolikiusamise vastase muusikavideo ja uue singli “Sing it”

Singli kujudus: Rainer Olbri Foto: Buduaar (Egerta Laine)
Singli kujudus: Rainer Olbri
Foto: Buduaar (Egerta Laine)

Eesti lauljanna Helen Adamson avaldas uue singli “Sing it”, mis on järjekorras kolmas singel 27. oktoobril ilmuvalt debüütalbumilt. Loo autoriteks on Helen Adamson ja Robert Stanley Montes.

Loole valmis Hooandja.ee toetajate abiga koolikiusamise vastane muusikavideo mille kontseptsiooni lõi Helen kahasse režissöör Helen Männikuga.
Video kannab edasi loo kiusamisevastast sõnumit. “Vaid paar inimest saavad tegelikult aru kui sügava ja emotsionaalselt olulise looga minu jaoks on tegemist” sõnab Helen. Helen lisab: “Loo viis oli juba varem minuni tulnud ja lugu valmis kevade alguses stuudios ühe päevaga. Saime produtsendiga koheselt aru, et see laul on midagi erilist.”

Ei kiusamisele logo: Zavod
Ei kiusamisele logo: Zavod

Helen selgitab: “Suve hakul rääkisin produtsendile loo video ideest ning mõistsime, et meie ideed loo videole olid samasugused, lastest ja koolikiusamise vastased. Teadsin, et pean andma endast parima, et läbi muusika aidata lapsi ja inimesi keda on kiusatud, kes tunnevad, et nad pole piisavalt head ja kelle eneseusk on kõikuma löödud. Tänu hooandjatele sai see video võimalikuks. Kui meie pingutused kannavad vilja ja me saame kedagi aidata, olen ma enam kui õnnelik.”

Koolikiusamise vastase muusikavideo ideest kasvas välja koolikiusamise vastane kampaania “Ei kiusamisele!”. Helen koos laulja Margus Vaheri, Eesti Talendisaate võitja lehepillimängija ja pianist Erki-Andres Nuudi ja trummar Oliver Rõõmusega alustavad oktoobris kampaania raames loengusarjasid koolides ja aktiivset koolikiusamise vastast võitlust.

Kampaania toetajateks on Politsei- ja Piirivalveamet, Sportland, Zavod ja Winter Media Group.

“Sing it” esmaesitlus toimub 17. septembril ETV saate Terevisioon otse-eetris.

Vaata videot:

Head Uudised GoodNews