1. Avaleht
  2. Televisioon
  3. Kanal 2 sügishooaega kuuluvad “Armastuse malev” ja “Kümnest kümme”
Kanal 2 sügishooaega kuuluvad “Armastuse malev” ja “Kümnest kümme”

Kanal 2 sügishooaega kuuluvad “Armastuse malev” ja “Kümnest kümme”

Kanal 2 sisutihe sügishooaeg alustab esmaspäeval, 30. augustil ja seda juba täiesti uues kuues.

Alati naerusuine saatejuht Robert Rool kutsub kõiki kokkamishuvilisi emasid ja isasid osalema võsukestega uues võistluslikus telesõus „Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema“. „See saab olema üks ütlemata lõbus ja kaasahaarav telesaade, kus emotsioonid on kiired üle keema,“ lubab Rool. Perekonnaretseptide valmistamises astuvad vastamisi kaks paari. „Trikk on selles, et emad on juhendajad ja lapsed peavad kokkamisega ise hakkama saama,“ kommenteeris Rool. Kui emade närv vastu ei pea, saavad nad vajutada paanikanuppu, kuid siis hakkab aeg topeltkiirusel liikuma. Parim paar võidab auhinnaraha ja pääseb tiitlit kaitsma järgmisesse saatesse. „Minu emps“ alustab 18. septembril.

Saatejuht Keili Sükijainen kutsub üles märkama abivajajaid enda ümber uues saatesarjas „Südamesoov“. „Meie eesmärk on panna tähele enda ümber neid inimesi, kes on alati toeks olnud, inspireerinud ja innustanud, kuid kes on nüüd sattunud õnnetusse või raskesse olukorda. Nüüd on aeg täita nende südamesoov,“ ütleb Sükijainen. Uus head tegev saatesari „Südamesoov“ alustab 19. septembril.

Stardib ka uhiuus kodumaine krimisari „Kümnest kümme“, mille toob vaatajateni telesarjade tootmises juba kogenud meeskond eesotsas Toomas Kirsi ja stsenarist Eleanor Bergiga. Uus krimisari toob tuntud näitlejate kõrval ekraanile noori ägedaid tegijaid. Uurija Paul Hunt (Stefan Hein) saabub Kanadast ja asub tööle uurija Saara Tammiku (Grete Konksi) paarilisena. Jõukas väliseestlaste perekonnas kasvanud Paul ja traagilise lapsepõlvesaatusega Saara lahendavad keerulisi juhtumeid, mis liidavad neid kolleegidena, kuid eraelus valitsevad mõlemat segadus ja saladused. Osades veel Kristina Vähi, Meelis Põdersoo ja Maarja Tammemägi. Episoodiliselt teevad kaasa Merle Palmiste, Egon Nutter, Liina Tennosaar jpt. Krimisari „Kümnest kümme“ alustab 23. septembril.

Päris oma saatesarja saab Eesti tuntuim selgeltnägija Marilyn Kerro. Uus eluline saade „Marilyn Kerro elamise kunst“ pole kindlasti mõeldud ainult esoteerikahuvilistele. Lahkama asutakse eluvaldkondi, mis puudutavad moel või teisel absoluutselt kõiki ja on loomulik osa meie igapäevasest elust. Suhted, raha, tervis, kodu, töö, sünd ja surm, lapsed ja paljud teised olulised teemad arutatakse läbi Marilyn Kerro maailmakäsitluse ja tunnetusega. Sõna saavad ka oma ala eksperdid ja tuntud arvamusliidrid, kel isiklikke kogemusi jagada. Uus meelivirgutav saatesari „Marilyn Kerro elamise kunst“ stardib 29. septembril.

Särtsakas Brigitte Susanne Hunt juhib uut suhtesaadet „Armastuse malev“, mis jälgib üheksa noore vallalise tegemisi Viljandimaa talukompleksis. 10 000 euro suuruse auhinnaraha võitmiseks tuleb leida kaaslane ja terve saatesarja jooksul edukalt täita ka talu renoveerimisega seotud ülesandeid. Võitjapaar selgub finaalsaates televaatajate abiga. Uus tõsielusari „Armastuse malev“ alustab juba oktoobris.

“Kümnest kümme”. Foto: Raul Mee

Septembris naasevad kevadhooajal edukalt alustanud „Teletop“, „Esse“ ja „Kui vana ma olen?“. „“Esse“ tuleb tugevamana kui varem,“ lubab saate produtsent Tuuli Roosma. Saate meeskonnaga liitub hinnatud ajakirjanik, Eesti Naise peatoimetaja ja Vikerraadio saatejuht Heidit Kaio. Lisaks saateformaadi uuendustele lubab Roosma ka rohkem värskeid uuringuid eksklusiivselt just „Esse“ saate jaoks uuringufirmalt Nostrad. Meelelahutuslik vestlussaade „Esse“ alustab juba 8. septembril.

Hinnatud ja armastatud saatejuht Roald Johannson on sügisel Kanal 2 ekraanil jätkuvalt lausa kahe saatega. Kaasahaaravas vanuse äraarvamismängus „Kui vana ma olen?“ on Roald teejuhiks võistlejatele 10 000 euro suuruse auhinnaraha võitmisel. Telemängu „Kui vana ma olen?“ uus hooaeg alustab 10. septembril.

„Roaldi retked Eestis“ uus hooaeg viib vaatajad mõisnike elu telgitaguseid uudistama, bensiiniaurude keskele Eesti kõige kõvemate romurallinaistega tutvuma, leili viskama vabariigi legendaarsematesse saunadesse ja kuhu kõikjale veel. Meeleolukas ja elust endast inspiratsiooni ammutav reportaažisari „Roaldi retked Eestis“ alustab 28. septembril.

Legendaarsed telemehed Mart Juur, Peeter Oja ja saatejuht Mart Normet võtavad huumorisaatega „Teletop“ nädala olulisemad ja kurioossemad teemad kokku igal pühapäeval alates 19. septembrist.

Juba septembris stardivad uute hooaegadega ka mänguline keskkonnasaade „Jälg“ koos Marko Matvere ja Heidi Hansoga, Katrin Lusti telemagasin „Kuuuurija“, populaarne mälumäng „Kuldvillak“ ning loomulikult jätkab ka Eesti pikima staažiga politseisaade „Krimi“.

Tagasi on armastatud saatejuhid Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool saatega „Õhtu!“, mis üllatab sel hooajal harjumuspäraste argiõhtuste saadete kõrval uue formaadiga „Reede õhtu!“. „Kui „Õhtu!“ kostitab esmaspäevast neljapäevani meeleolukate intervjuude, ootamatute külaliste ja lustakate külaskäikudega, siis uus saade võtab igal reedel koha vaatajate diivani ees ning on läbi ja lõhki positiivse meelelahutuse päralt. Silmapaistvad külalised, eksperimendid, mõnus meeleolu ja säravad saatejuhid – meiega juba igav ei hakka,“ lubab saate meeskond. Reedene “Õhtu!“ saab olema laetud ainult hea tujuga ja veelgi pöörasem kui töönädala kesksed õhtud. Reedene “Õhtu!“ aitab tööpinged maha laadida ja on sissejuhatuseks nädalavahetusse. „Õhtu!“ on Kanal 2-s ikka esmaspäevast reedeni kell 21.

Ka „Suvereporter“ kolib esmaspäevast sügiseste vihmade eest pakku stuudiosse ja annab otsad üle „Reporterile“, mis toob endale omasel mahlakal moel kõik olulised teemad vaatajateni ikka iga päev kell 19.

Head Uudised GoodNews