1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. „Kerge elu“ raske elu muutis peategelase kiilaks
„Kerge elu“ raske elu muutis peategelase kiilaks

„Kerge elu“ raske elu muutis peategelase kiilaks

Kerge-elu_pere-koos_kevad-2Täna jätkub TV3s uute osadega sari „Kerge elu“, mille eelmine hooaeg lõppes Karikute perele traagiliselt. Peategelaste eluke veereb ometi edasi ning üllatusi on palju, muuhulgas tervitab pereisa Toomas vaatajaid uue soenguga.

Toomas Karik (Margus Prangel) ja tema naine Stella (Helena Merzin) on pärast poja Rene (Siim Sups) surmateadet šokis. Siiski tuleb neil õppida edasi elama ning leppida sellega, et ka peretütar Girtel (Mirjam Aimla) jätab vanemad maha. Kuna Karikutel on jätkuvalt hiiglaslikud probleemid rahaga, otsustab Stella kahtlaseid vahendeid valides uusi lahendusi leida ega tee elu sellega sugugi lihtsamaks.

Peretütar Girteli kehastaja Mirjam Aimla lubab, et varem õhku rippuma jäänud küsimused saavad uuel hooajal vastatud ning Karikute pere liikmeid ootavad ees suured muutused. „Võtetest on umbes kaks kolmandikku tehtud ja näitlejatöös on kolmas hooaeg nii mõnelegi meist esitanud täiesti uusi väljakutseid,“ märkis ta. Muuhulgas on märgata stiilivärskendust paari peategelase välimuses – näiteks Toomas Kariku kiilas peanupp püüab pilke juba tänaõhtuses osas.

„Kerge elu“ alustab kolmandat hooaega TV3s täna kell 21.30.

VAATA EELKLIPPI!
[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=360735″]

Head Uudised GoodNews