1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Kristiines tähistatakse naistepäeva Mihkel Mattiseni netikontserdiga
Kristiines tähistatakse naistepäeva Mihkel Mattiseni netikontserdiga

Kristiines tähistatakse naistepäeva Mihkel Mattiseni netikontserdiga

Tallinna Kristiine linnaosa valitsus korraldab esmaspäeval, 8. märtsil algusega kell 16 enda Facebooki-lehel rahvusvahelisele naistepäevale pühendatud veebikontserdi, kus esineb tuntud muusik ja laulja Mihkel Mattisen.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul pakuvad veebikontserdid praeguses keerulises pandeemiaolukorras võimalust kultuurisündmusi linnarahvale korraldada ja tuua inimeste ellu pisutki rohkem häid emotsioone. “Usun, et naistepäevale pühendatud Mihkel Mattiseni kontsert saab heaks kingituseks kõikidele meie kallitele naistele. Kõik naised vajavad tähelepanu sõltumata kalendripäevast, kuid vahel on hea, kui seda neile meelde tuletatakse erilisel moel. Hoidkem enda ümber olevaid naisi ja laskem neil särada,“ rõhutas Riibe.

Mihkel Mattisen on tuntud nii klassikalise pianistina, poplaulude kirjutajana, lauljana, muusikaprodutsendina kui ka kontsertide korraldajana. Mihkel Mattiseni kirjutatud laul “Et uus saaks alguse” esindas Eestit 2013. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Malmös.

„Usun, et kontserdikavast leiab igaüks midagi südamelähedast. Soovitan kõikidele meestele saata 8. märtsil veebilink meie kontserdile oma kõige kallimatele ja see saab väga heaks kingituseks lisaks lilledele. Õnnitlen Kristiine linnaosa valitsuse nimel kõiki naisi saabuva naistepäeva puhul ja soovin ilusat kevadet,“ lisas Riibe.

Head Uudised GoodNews