1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kuula! Anett avaldas lühialbumi
Kuula! Anett avaldas lühialbumi

Kuula! Anett avaldas lühialbumi

Laulja-laulukirjutaja Anett avaldas debüüt-lühialbumi “All Over Again”, millel teeb kaasa Jüri Pootsmann.

Anett (Kulbin) on tuntud koosseisust Wilhelm. Ta on osalenud korduvalt Eesti Laulul. 2016. aastal alustas Anett soolokarjääriga, andes välja singli “Strong”, millega pääses samuti Eesti Laulu poofinaali. Nüüd on ta jõudnud etappi, kus tema kirjutatud muusika on seotud kokku ühtseks tervikuks.

““All Over Again” on minu soolokarjääri debüütalbum ja tunnen, et selles on palju eneseotsingut ja katsetamist. Minu kirjutatud materjali seovad tugevalt ühtseks lugude ausad sõnumid ja emotsioon. Just nendest väärtustest lähtun alati muusika kirjutamisel, hetkeolekut muusikasse kandes,” avas Anett enda muusikaloomise tunnetust.

Täna välja antud lühialbumi ehk EP vormis kujunenud lugude kogumik koosneb Aneti viimase aasta jooksul kirjutatud lugudest, mis algselt olid ühtemoodi klaveri- ja vokaalivormis. Uuel lühialbumil said need palad kokku ja erinevate produtsentide toel lõpliku vormi.

“Mul on hea meel, et sain selle lühialbumi valmides teha koostööd väga mitmete andekate produtsentidega, nagu Carl Tuulik ehk Joshua Stephenz, Andres Kõpper, Raul Ojamaa, Muudu ja Gevin Niglas, kelle igaühe käekiri toetab ja täiendab minu muusikat. Eriti äge oli jälgida, kuidas lõpptulemusena iga produtsent loole täiesti uue ja omamoodi tunde sisse puhus. Samuti teadsin kohe, et loo “Hit And Run” soovin tõsta duetivormi ja mu esimene valik oli hea sõber Jüri Pootsmann, kes on minu jaoks üks hingestatumaid lauljaid Eestis”, kirjeldas Anett EP lugude valmimise protsessi.

Juunis annab Anett uue muusika esitluskontserdid. Sellekohane info avalikustatakse järgmisel nädalal.

Lugude nimekiri:

  1. All Over Again
  2. Don’t Pretend
  3. Here I Am
  4. Hit And Run (ft. Jüri Pootsmann)
  5. One Man Show
Head Uudised GoodNews