1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KUULA MUUSIKAT! NimmerSchmidt avaldas Eesti Laulu võistlusloo
KUULA MUUSIKAT! NimmerSchmidt avaldas Eesti Laulu võistlusloo

KUULA MUUSIKAT! NimmerSchmidt avaldas Eesti Laulu võistlusloo

NimmerSchmidt Foto: Aldo Luud
Andero ja Fredy – NimmerSchmidt
Foto: Aldo Luud

Tartu elektropopduo NimmerSchmidt avaldas 5. jaanuaril oma värske loo „Kellega ma tutvusin?“, mis osaleb konkursil Eesti Laul 2015.

Bändi laulja Fredy Schmidti sõnul räägib ansambli uus singel suuresti heaoluühiskonnast ja probleemidest, mis sellega kaasnevad. „Ühest küljest on see lugu noortest, kes tänapäeva maailmas kasvavad üles mängides nutitelefonide, mitte teiste lastega. Heaoluühiskonnas võib sõltuvus internetist, alkoholist või millestki muust inimesi nii palju muuta, et neid ei tunne enam äragi,“ tõi Schmidt välja. Ta ütles, et loost võib leida viiteid ka popkultuuri ja tänapäeva poliitika kohta.

Duo teine pool, klahvpillimängija Andero Nimmer lisas, et uues singlis on kuulda bändi varasemast tuttavaid mõjusid 1960. ja 1980. aastatest, aga ka 1950. aastate stiilist doo-wop, mis oli ka laulu tööpealkiri.

NimmerSchmidt on Tartust pärit elektropopduo, mille liikmed Andero Nimmer ja Fredy Schmidt on varem teinud koos muusikat ka ansamblis Laika Virgin. NimmerSchmidti esimene plaat, kuue raadiosingliga „Kirgede torm“ ilmus aasta tagasi, 9. jaanuaril. Plaadil on ka bändi eelmise aasta Eesti Laulu poolfinaalis osalenud lugu „Sandra“.

NimmerSchmidt võistleb Eesti Laulu teises poolfinaalis, mis toimub 14. veebruaril. Esimene poolfinaal toimub 7. veebruaril ja poolfinaalidest edasi pääsenud kümme parimat astuvad 21. veebruaril Eesti Laul 2015 finaalis Nordea kontserdimaja lavale.

KUULA LUGU!

Head Uudised GoodNews