1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. LÄHEB MÖLLUKS! Tallinnasse tulevad suurartistid Digital Punk ja Aftershock
LÄHEB MÖLLUKS! Tallinnasse tulevad suurartistid Digital Punk ja Aftershock

LÄHEB MÖLLUKS! Tallinnasse tulevad suurartistid Digital Punk ja Aftershock

14. veebruaril korraldab Rawest klubis Helitehas juba viiendat korda populaarset hardstyle muusika üritustesarja Algorythm. Peaesinejateks on seekord Hollandist pärit suurartistid Digital Punk ja Aftershock.

Nagu eelpool mainitud, toimub Algorythm juba viiendat korda. Igal korral on olnud üritusel oma temaatika ja seekord on selleks Rebirth ehk Taassünd. Taassünni kontseptsioon on inimestele läbi aegade alati kütkestav olnud ja taassünniliku meeleolu loomiseks on Rawesti meeskond ettevalmistanud erilise show. On oodata suurejoonelist lavalahendust, mis koosneb käsitsi valmistatud lavadekoratsioonidest, rohkest valgus- ja lasertehnikast ja muudest show-elementidest.

Esimeseks peaesinejaks lennutatakse Madalmaadest kohale suure kogemustepagasiga artist nimega Digital Punk, kes on hardstyle kogukonnas juba väga tuntud nimi. Esimese singli lasi ta välja 2006 aastal. Peale aastatepikkust produtseerimist, liitus ta 2013 aastal suure plaadifirmaga nimega A2 Records. Samal aastal alustas ta ka podcasti nimega Unleashed, mis toimib tänasenigi ning tegemist on ühe tuntuima hardstyle muusika podcastiga maailmas. 2017 aastal asutas ta oma enda plaadifirma nimega Unleashed Records ning 2019 aastal liitus ta plaadifirmaga Roughstate Records. Digital Punk on astunud ülesse mitmetel suurimatel hardstyle üritustel ja festivalidel nagu näiteks Defqon 1, Hard Bass, Qlimax ja Q-Base.

Teiseks peaesinejaks on ka Hollandist pärit artist Aftershock, kes on samuti produtseerinud muusikat juba aastaid. Kodanikunimega Wesley Fanger lõpetas 6 aastat tagasi festivalil Defqon 1 oma endise projekti nimega Shockerz ning 2019 aastal otsustas ta naasta suurtele lavadele uue artistinimega Aftershock. Ta tegi seda ühel suurimal hardstyle siseüritusel nimega Hard Bass, kus ta esitles oma uut muusikat ligi 30 000 inimese ees.

Peale seda teatas plaadifirma WE R Hardstyle, et Aftershock on nende uus liige. 2019 aastal jõudis ta veel üles astuda mitmetel suurtel festivalidel nagu Hard Island, Decibel ja Parookaville.

Lisaks eelmainitud peaartistidele astuvad lavale veel tuntud plaadifirma Dirty Workz all tegutsev Betavoice, hiljuti Hollandi plaadifirmaga liitunud Mark Eva, Saksamaa plaadifirma all produtseeriv Hypix, soomlasest produtsent Efialtes ning Eesti DJ-duo Partyzanz. Üritusel aitab meeleolu üleval hoida MC Renegade, kes on Eesti hardstyle kogukonnale juba tuttav nimi.

Algorythm: Rebirth toimub 14. veebruaril algusega kell 23:00 Tallinnas, klubis Helitehas. Esimesed early bird piletid on juba väljamüüdud ja saadaval on hetkel piletid hinnaga 25€ (tavapilet) ja 35€ (VIP pilet). Pileteid saab soetada Ticketeri piletikeskkonnast.

Lisainfo leiab Facebookist ürituse lehelt.  

Head Uudised GoodNews