1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Like a Virgin? Klubis Teater üldse mitte!
Like a Virgin? Klubis Teater üldse mitte!

Like a Virgin? Klubis Teater üldse mitte!

unnamed (3)Sel reedel vallutab Klubi Teatri taaskord seksuaalne ja vallatu Erotic Cinema üritus, mille teemaks on  “Madonna” ning seda kõige sõltumatult kütkestavamas mõttes.

Itaalia ja kanada-prantsuse geenidega Madonna on olnud juba 25 aastat tõeline naisikoon ning seda enda erinevate karmide, kuid ülemeelikute ja sensuaalsete vormidega, mida ei kõiguta paigast kellegi arvamus ega ühiskonnanormid.

Tema lugematute singlite seast leitavad laulud “Like a Virgin” (“Nagu Süütuke”), “Erotica” (“Erootika”) ja “Give it 2 me” (“Anna seda mulle”) on vaid mõned fraasid, mis tõlgendavad Madonna iseloomu, mida tahavad kõik naised salamisi omada ning mehed enda nahal kogeda.

Madonna erinevad tahud tuuakse kõigini seekorsel Erotic Cinema üritusel, kus kõik klubi Teater tantsijad on enda sisemise “Madonna” üles leidnud ning etendavad seda graatsilise show‘ga, milles põimuvad sensuaalsuaalsuse üleküllasus, siivutus ja karm naiselikkus!

Erotic Cinema on kord kuus toimuv üritustesari, kus külalistele pakutakse erutavaid elamusi nagu vanades klassikalistes erootikafilmides. Tänapäeva pornost ja labastest paljastustest küllastunud maailmas soovib Klubi Teater maitseka erootika jälle au sisse tõsta. Sensuaalset atmosfääri aitab luua Viru Valge ning erootilised hitid jõuavad kuulajateni DJ Slami valikul.

Üheks ööks muutub Klubi Teater kohaks, kus piirid  erootlise fantaasia ja reaalsuse vahel on väga hägused ning salajaseimad soovid võivad täituda.

Head Uudised GoodNews