1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Linna meeleolukaim pidu – Dom Party kutsub Hiina aastavahetuspeole!
Linna meeleolukaim pidu – Dom Party kutsub Hiina aastavahetuspeole!

Linna meeleolukaim pidu – Dom Party kutsub Hiina aastavahetuspeole!

Chinese-New-Year-1_Juba 20.veebruaril jõuab klubisse Teater taaskord meeleolukaim pidu Dom Party, mis seekord kutsub kõiki suurele aastavahetuspeole, et  Hiina kalendri järgi  Rohelise Kitse aastat tähistada. Üritustesari, mis iga kord üllatab enda glamuuri ja suurejoonelisusega, on sel korral valinud enda teemaks “Chinese New Year”, mis toob endaga kaasa erilisele lõbusa meelelahutuse, aastavahetuse ülevoolava meeleolu, teatraalse show ning parima peo.

Sel reedel toob klubi Teater kõigini  võimsa Dom Party “Chinese New Year”, mis paneb möödunud Sinise Puuhobuse aastale korraliku punkti.

Chingay_2014_AboutUs_V2.02_07_Klubi heidab pilgu möödunud aastale ning tähistab seda veelkord suursuguse peoga, sest just Hiina on koht, kus aastavahetus on tähtsaim pidu, mil tänavad vallutavad suurejoonelised karnevalid ja rongkäigud. Ka reedesel peol saab klubist Teater Hiina peatänav, kus saab näha uskumatute kostüümidega showd, näha, mis on saatusel sinu jaoks plaanis Fortune Cookie sees ja palju muud. Inimesed ootavad suure huviga, mida toob uus aasta ning see võetakse sel aastal ka Eestis vastu suure rõõmu ja õhinaga, nagu Hiinas, kus riietutakse kirevatesse kostüümidesse ja korraldatakse võimsaid show’sid.

Dom Party on kõige luksuslikum ja glamuursem pidu linnas! See on üritustesari, mida täidavad alati LIVE muusikud, parimad showd ja kaunimad artistid. Läbi öö on laval kaunid klubi Teater Divad, kes hoiavad kõigi meele erksana ning ürituse korraldajatel on varuks mitmeid üllatusi, mis kõiki silmad särama löövad. See aastalõpupidu aitab  kellegi õnnelikul alustada Rohelise Kitse aastat eriti glamuurselt, kinkides ühele õnnelikule aksessuaari, mis muudab tema olemust täielikult. Rohkem infot võidu ja selle saamise kohta: https://www.facebook.com/events/1589569617945883/

Chingay-Parade-Singapore_Majaesine meelelahutus, kaunid artistid ja vapustav lavashow – see on alles algus..Tule ja saa osa linna parimast peost sel reedel, 20.02 klubis Teater!

Kõigi lugejate vahel loositakse välja 2 eksklusiivset peopaketti, mis sisaldavad pileteid parimale peole ning maitsvaid tervitusjooke, et peole õige magus algus anda. Paketi võitmiseks saada meil enda uusaasta sooviga aadressile mareli@klubiteater.ee. Õnnelikud võitjad loositakse välja 20.veebruaril kell 18.00 ning võitjatega võetakse ühendust.

Head Uudised GoodNews