1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Maikuus toimuval kontserdil “Sajand muusikas” esinevad Ott Lepland ja Maarja-Liis Ilus
Maikuus toimuval kontserdil “Sajand muusikas” esinevad Ott Lepland ja Maarja-Liis Ilus

Maikuus toimuval kontserdil “Sajand muusikas” esinevad Ott Lepland ja Maarja-Liis Ilus

Foto: Krõõt Tarkmeel

Tallinna päeva ja Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul toimub 15. mail kell 19.00 Nordea Kontserdimajas suurejooneline kontsert „Sajand muusikas“, kus esinevad Maarja-Liis Ilus, Ott Lepland ja teised solistid Baltimaadest koos maailmatasemel Läti Raadio Bigbändiga. Kuni 25. märtsini on Piletilevis pääsmed saadaval soodushinnaga.

Tallinna Kultuuriameti juhataja Aini Härmi sõnul on kontserdi kava mitmekülgne ja pakub äratundmis- ja avastamisrõõmu. „Bigbändi ja solistide esituses kuuleb nii Raimond Valgre, Kustas Kikerpuu, Raimonds Paulsi kui ka Stevie Wonderi armastatud meloodiad. Kavas on nii tuttavad rahvamuusikaviisid kui ka spetsiaalselt selle kontserdi jaoks valminud lood,“ lisas Härm.

Kontserdi kava on koostanud Läti Raadio Bigbändi kunstiline juht Maris Briezkalns. Nimetatud kollektiiv on meie lõunanaabrite džässmuusika üks silmapaistvamaid esindajaid, kes alles 2018. aasta alguses esines menukalt New Yorgis Lincolni keskuses ja Washingtonis Kennedy keskuses.

Kontserdil esinevad Eesti tippmuusikud – lauljad Maarja-Liis Ilus ja Ott Lepland, pianist Kirke Karja ja bassimängija Peedu Kass. Lätist on kohal džässilaulja Kristīne Prauliņa ja vokaalansambel Framest,  Leedut esindavad pianist ja helilooja Dainius Pulauskas ning  džässtrompetist Valerijus Ramoška. Kontserdil on kaastegev Soomest pärit, kuid ka Eestis tegutsev trummar Petteri Hasa. Kontserdi juhib Priit Volmer.

Foto: Maiken Staak

Kuni 25. märtsini on piletid Piletilevis müügil soodushinnaga

Head Uudised GoodNews