1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Marek Lindmaa kutsub ujumisega head tegema!
Marek Lindmaa kutsub ujumisega head tegema!

Marek Lindmaa kutsub ujumisega head tegema!

Marek Lindmaa, „Seitsmeste uudiste“ ankur ja põnevate eksperimentide mees, võttis vastu pöörase otsuse – ujuda sel suvel võimalikult paljudele Eesti saartele

Ujumisretkede eesmärk pole pelgalt enese proovilepanek, vaid midagi hoopis üllamat; nimelt soovib Marek, et iga tema poolt ujutud kilomeeter saaks tänu toetajatele rahalise katte – nii koguneks vastavalt läbi ujutud distantsile suve lõpuks summa, mille saaks annetada heategevuseks.

“Elu on mu vastu olnud läbi aastate üsna armuline ja nüüd tahaksin midagi tagasi anda neile, kel nii hästi pole läinud,“ märgib Lindmaa, lisades, et ilus eesmärk annab kindlasti rohkem põhjust ja jõudu pingutada.

Nõnda kutsubki Marek Lindmaa üles kõiki, kel võimalus, heategevusliku ujumise toetuseks projektile õlga alla panema. „Soov on ujumisega kogutud raha abil toetada Laste- ja Noorte Kriisiprogrammi www.lastekriis.ee, mis aitab lähedase kaotanud lastel endaga toime tulla,“ selgitab Lindmaa. Juba on teada, et juhul, kui heategevus hoo sisse saab, on vaprat ujujat valmis saatepaadiga turvama vabatahtlikud päästjad.

Marek Lindmaa ujumisprojekti toetussoovist saate teada anda oma TV3 kontaktisikule või meiliaadressil reklaam@tv3.ee

Siit näed saatelõiku Marek Lindmaa esimesest ujumisretkest: https://play.tv3.ee/play/313790

Head Uudised GoodNews