1. Avaleht
  2. Melu
  3. „Maskis laulja“ teise hooaja võitjaks valis rahvas Polaarhundist Mikk Saare!
„Maskis laulja“ teise hooaja võitjaks valis rahvas Polaarhundist Mikk Saare!

„Maskis laulja“ teise hooaja võitjaks valis rahvas Polaarhundist Mikk Saare!

„Maskis laulja“ teise hooaja superfinaalis valisid TV3 vaatajad võitjaks Polaarhundi, kelle nahast puges välja armastatud laulja Mikk Saar.

Kuigi detektiivid pakksuid Polaarhundi maski taha peitujaks mitmeid erinevaid staare, käidi välja ka õige nimi – Mikk Saar. Detektiivid olid vaimustatud Miku esitustest, häälest ja energiast ning avaldasid lootust, et teda näeb edaspidi aina enam just sooloartistina põnevaid uusi väljakutseid vastu võtmas.

Finaalsaates kõlasid Polaarhundi esituses lood “Born This Way” ning „Sound of Silence”. Vihjeklipis olid viited Mikk Saarele kui lauljale, muusikule, muusikalinäitlejale, loomingule; samuti tema abikaasale Tanjale, nende perele; muusikaõpetajale Dagmar Ojale; saadetele „Kaks takti ette“ ja „Tantsud tähtedega“ ning Mikk Saarele kui Eesti seksikaima mehe tiitli omanikule jpm.

Mikk Saar tunnistas, et saates osalemine meeldis talle väga. „Olen pikalt unistanud sellest, et saada esineda mitte oma näoga ja teha muusikat nii, et keegi mind ära ei tunneks. Hundi sisse minek oligi justkui osa mingist rollist ning maski taha peitu pugemine oli päris hea tunne, sest kui tausta ei teata, nähakse sind hoopis teises valguses ja nö puhta lehena,“ rääkis ta.

Polaarhundi kostüüm sai Mikule valitud eelkõige seepärast, et hunt loomana on lauljale alati sümpatiseerinud. Kuigi mõned Miku sõbrad-tuttavad avaldasid kahtlust, et just tema võib Polaarhunti kehastada, sai ta maskisaates osalemise saladuse hoidmisega väga hästi hakkama – sellest ei teadnud isegi abikaasa Tanja Mihhailova-Saar. „Proual on olnud piisavalt palju tegevust ning olen saanud lisaselgitusi andmata rahulikult proovides käia. Või kui ta ongi saadet vaadanud, siis pole väga süvenenud,“ muigas ta.

TV3 suurshow „Maskis laulja“ teise hooaja osalejad olid Kalevipojast Joel Ostrat, Tulnukast Peeter Oja, Liblikast Liis Lusmägi, Saturnist Sven Mikser, Ilvesest Elina Born, Sebrast Tomi Rahula, Kärbseseenest Luisa Rõivas, Draakonist Henessi Schmidt, Fööniksist Elina Nechayeva ning Polaarhundist Mikk Saar.

„Maskis laulja“ teise hooaja võitis Mikk Saar Polaarhundina, teise koha sai Elina Nechayeva Fööniksina ning kolmanda Henessi Schmidt Draakonina.

Head Uudised GoodNews