1. Avaleht
  2. Minu muusika
  3. MINU MUUSIKA I Kätlin Rohilaid-Aljaste
MINU MUUSIKA I Kätlin Rohilaid-Aljaste

MINU MUUSIKA I Kätlin Rohilaid-Aljaste

Täna jagab heade uudiste portaali uues rubriigis “Minu muusika” muusikat jumestustreener, grimeerija, meigikunstnik Kätlin Rohilaid-Aljaste. Ta on ka heategevuskampaania “Igale koolilapsele arvuti” algataja ja saanud tunnustuse ka presidendilt. Kätlin jagab seitset lemmiklugu, mida kuulab, kui tahab saada imelisi emotsioone. “Ma ikka nutan nende ilust, need aitavad unustada mured ja viia muusikamaailma,” räägib ta ja lisab, et kõiki neid lugusid kuulades avastab ta ikka ja jälle, kui ilus on elu, muusika, maailm, igatsus ja armastus. Kuidas põlvkond põlvkonna järel kaob, aga muusika jääb. “Kõik, mis maailma lood ja annad, jääb siia. Ka salaja tehtud teod jäävad siia, küll nähtamatul moel, aga need on olemas. Igal mõttel ja teol on tagajärg. Elu õrnus ja ilu, iga väike piisk headust on väärt, et me ei mõtle seda teha, aga teeme.”

Head kuulamist!

Head Uudised GoodNews