1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Narva uus linnapea Aleksei Jevgrafov: Go Narva festival tähendab linna jaoks väga palju
Narva uus linnapea Aleksei Jevgrafov: Go Narva festival tähendab linna jaoks väga palju

Narva uus linnapea Aleksei Jevgrafov: Go Narva festival tähendab linna jaoks väga palju

Narva linnuses toimub 19. augustil taasiseseisvumise tähistamiseks uus muusikafestival Go Narva, millest on lubanud osa võtta ka Aleksei Jevgrafov.

„Kindlasti lähen ja järgmisel päeval kiirustan presidendi vastuvõtule,“ ütles Jevgrafov, kes valiti aprillis uueks linnapeaks.

„See festival tähendab linna jaoks väga palju. Kõik sündmused, mis toimuvad Narvas, toovad inimesi ja turiste siia. Go Narva toimub enne tähtsat püha ja muidugi oleme äärmiselt meelitatud, et toimumispaigaks sai valitud just meie linn,“ sõnas ta.

Jevgrafovi jaoks pole vähem tähendusrikas, et õhtu jooksul käivad laval nii eesti- kui ka venekeelsed bändid: „See on hea viis näidata, et Narva on Eesti linn, inimesed tunnevad nii Eesti kui ka Vene bände ja me tähistame seda kõik üheskoos.“

Talle meeldivad kõik esinejad, kuid peamine on linnapea arvates festivali atmosfäär.

Korraldajal Juri “Jurban” Novikovil on hetkel käimas kõige aktiivsem ettevalmistusperiood, mis muidugi ei tähenda, et ülejäänud aja poleks ta aktiivne olnud.

„Viimased kaheksa kuud on festivali nimel iga päeva kõvasti tööd tehtud. See on olnud väga suur ja vaevarikas töö. Tänaseks päevaks on kõikide artistidega kokkulepped sõlmitud,“ lausus Novikov. „Aga festival pole pelgalt lava ja muusika. Oleme hoolt kandnud ka selle eest, et festivalil saaks maitsvalt süüa ja mõistuse piiris jooki nautida. Laste jaoks on olemas palju huvitavaid atraktsioone. Anname endast kõik, et meie rokkfestivalist saaks tõeline pidupäev. Festivalile on kõik väga oodatud. Oleme vmeste!“

Festivalil esinevad Uma2rman, Tšiž & Со, Terminaator, Leprikonsõ, Poljusa ja Avenue.

Head Uudised GoodNews