1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Nora En Pure korraldab Pärnu rannas suure suvepeo
Nora En Pure korraldab Pärnu rannas suure suvepeo

Nora En Pure korraldab Pärnu rannas suure suvepeo

5. juulil esineb Pärnu rannas Club Sunseti välialal Šveitsi DJ ja produtsent Nora En Pure.

Tegu on house’i ühe hinnatuma tegijaga. Nora En Pure esineb suurimate elektroonilise muusika festivalide pealavadel ning on tihe külaline Ibiza peomekas ja Las Vegase superklubides.

29-aastane Nora En Pure, kodanikunimega Daniela Di Lillo, on pärit Šveitsist, kuid sündinud Lõuna-Aafrikas. Seal veedetud aastad jätsid jälje ka tema esimestesse muusikalistesse katsetustesse. Nimelt hakkas ta kombineerima tribal-trummisaunde ja klassikalisi instumente, lisades loodushääli. Ent siis tutvus ta mitmete inimestega, kes isiklikes stuudiotes elektroonilist muusikat tootsid. Sealt alates pühenduski neiu house’ile.

Läbilöök tuli aastal 2013 hitiga „Come With Me“, mis DJ-de seas kiirelt väga populaarseks muutus. Tänaseks on lugu Spotifys kuulatud ligi 33 miljonit korda. Mitmed tema palad jõudsid tuntud tantsumuusikakogumikele, nagu „Buddha Bar“, ja saabuma hakkasid kutsed festivalidele.

Tänaseks ongi Nora En Pure tõusnud house-maailma tipptegijaks, esinedes sellistel üritustel nagu Tomorrowland, Ultra Music Festival ja Coachella. Tema 2017. aasta hitt „Tears In Your Eyes“ oli samuti väga edukas ja naise tuurigraafik on väga tihe ka tänavu.

Head Uudised GoodNews