1. Avaleht
  2. Film
  3. OH NEID VANEMAID! Komöödia “Minu Pupsik” räägib teismelise poisi purunenud südame lappimisest
OH NEID VANEMAID! Komöödia “Minu Pupsik” räägib teismelise poisi purunenud südame lappimisest

OH NEID VANEMAID! Komöödia “Minu Pupsik” räägib teismelise poisi purunenud südame lappimisest

8. detsembrist jookseb kinodes tänavune viimane Estinfilmi toodud uus film, Prantsuse 2017. aasta noortekomöödia “Minu Pupsik”, mis jutustab teismelise poisi luhtunud esimesele armastusele järgnenud südamevalust ja vanemate soovist poega kuidagi sellest ülesaamises aidata. Vincent on juba 18, aga oma vanemate jaoks on ta ikka nende väike Pupsik. Kui poisi esimene armastus lõhki läheb, toob see endaga kaasa tõelise maailmalõpu!

Noormees nutab pidevalt, pere sõbrad aga ajavad isale ja emale hirmu nahka, soovitades pojal 24/7 silm peal hoida, sest on teismelised teadupärast esimese armastuse purunedes valmis ka hullemaks — hoiatusega kaasnevad hirmsad näited kuni lapse leidmiseni mitmete kuude järel Interpoli kaudu. Peagi satub Vincent haiglasse, kuid mitte enesetapukatse pärast, vaid seetõttu, et jõi sõbra õhutusel, kes soovitas ekstüdruku tagasisaamiseks midagi ekstreemset teha, ära kallima lõhnaõli, ja ähmis õde Eloise helistas kiirabi välja.

Vanemad ei jaksa vaadata oma murtud südamega lapsukest ning nad otsustavad ise ohjad haarata. Esimeseks tõsisemaks ettevõtmiseks saab Elina piltide ärakoristamine poja toa seintelt, kuid selle varjamiseks korraldatud kuriteo lavastamine ajab vanemad asjade lõhkumisel tülli, sest isa Harold tahab lõhkuda ema Clea raamitud diplomi, too aga vastusena abikaasa heliplaadi. Vincent aga näeb hiljem kogu ilusa ürituse läbi, sest laamendamisest hoolimata pole majja sisse murtud. Esimese armastuse naeruvääristamine luhtub samuti, sest vanemad on paraku kokku saanud just esmakordse armumise kaudu ja kui isa hakkab selgitama, et nad käisid ka teistega, hakkab emale meenutus kaunist itaallannast kahtlasena tunduma…

Edasises tegevuses kipub iga ettevõtmine just mingil moel liiva jooksma, lõpp aga hollywoodlik happy end, kus ka vanemad leiavad läbi poja päästmiseks ette võetud seikluste uuesti oma suhtesse kirge.

“Minu Pupsik” on lihtne ja vaadatav meelelahutusfilm, mis sobib vanusele 12 ja rohkem eluaastat.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews