1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Otsitakse näitlejaid filmi “Rehepapp”
Otsitakse näitlejaid filmi “Rehepapp”

Otsitakse näitlejaid filmi “Rehepapp”

Rehepapp

Sel sügisel plaanib režissöör Rainer Sarnet alustada mängufilmi “Rehepapp” võtteid. Andrus Kivirähu menuromaanil põhinev linateos saab olema fantaasiafilm, vaimukas segu maagiast, mustast huumorist ja romantilisest armastusloost.

Veebruaris 2013 algavad castingud “Rehepapi” osatäitjate leidmiseks. Filmi tegijate eesmärk on kasutada nägusid rahva hulgast läbisegi professionaalsete näitlejatega. Kõik, olenemata soost ja vanusest, kes tunnevad, et nende näojoontes on säilinud ehedat talupoeglikkust või iidset rohmakuse võlu, võiksid enda foto ja andmed saata aadressile info@too.ee.

2014. aasta sügisel valmiva filmi tegevus toimub paganlikus Eesti külas, kus liiguvad ringi libahundid, katk ja vaimud. Külainimeste peamiseks mureks on elada üle külm ja pime talv. Selle jaoks pole miski tabu. Varastatakse üksteise, saksa mõisnike, vaimude, kuradi ja Kristuse tagant. Et endal hinge sees hoida, antakse hing kratile, puust ja rauast olendile, kes aitab peremehel rohkem varastada. Varastamine on muutunud ainsaks tegevuseks, kinnisideeks ja külainimesed ise hingetuteks olenditeks, kes meenutavad üha rohkem kratte.

Läbi portaali Hooandja on võimalik anda ka oma panus filmi tootmisse. Hooandjate toetusel pannakse filmi kratid liikuma. Kratte saab ellu äratada aadressil http://www.hooandja.ee/projekt/aita-krattidel-ellu-ärgata

FILMI MEESKOND: Režissöör Rainer Sarnet / operaator Mait Mäekivi / kunstnik Jaagup Roomet / krattide kunstnik Jaanus Orgusaar / kratijuht Kalju-Karl Kivi / produtsent Katrin Kissa jt.

Filmi toodab produktsioonifirma Homeless Bob Production.

Castingul osalemiseks saata foto ja enda kontaktandmed:
info@too.ee

Info filmi kohta:
produtsent Katrin Kissa
kissa@too.ee
56677855

Head Uudised GoodNews