1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Pianobaar “Bart” toob tagasi ehtitaalialiku nädalavahetuse
Pianobaar “Bart” toob tagasi ehtitaalialiku nädalavahetuse

Pianobaar “Bart” toob tagasi ehtitaalialiku nädalavahetuse

dsc_7275Tagasi on ülipopulaarseks osutunud Itaalia-teemaline sariüritus “Tanti Auguri!” — pianobaaris “Bart” on 14. ja 15. oktoobril “Italian Weekend”,  uksed avatakse kõigile külalistele reedel kell 18.30 ning teemaks on Itaalia muusika ja veinid!

Nädalalõpu veetjaid ootab Itaalia pärane buffet ja live Itaalia muusika. Reedel musitseerivad Tommaso Primavera & Karl-Kristjan Kingi ning laupäeval mängib Italo Disco muusikat live DJ. Tommaso tutvustab kõigile tõelist Itaalia pianobaari õhkkonda ja tunnet,  mõistagi on lubatud tantsida!

Tommaso Primavera on suurepärane ja kuum pianist Itaaliast, kelle lauluhääl ei jäta kedagi külmaks. Aastast 1985 on Tommaso esinenud Itaalia suurimates klubides, hotellides ja restoranides. Tema repertuaaris on nii Itaalia, Ladina-Ameerika, Prantsuse kui ka Hispaania ja Brasiilia lugusid.

karlkristjan

Karl-Kristjan Kingi on noor ja andekas muusik, kes sekundeerib Tommasole nädalavahetusel. Karl-Kristjanit tuntakse põhiliselt Bedwettersi trummarina, kuid on ühtlasi ka andekas laulja ning kitarrist. 2007. aastal võitis Karl-Kristjan oma bändiga MTV New Sounds of Europe auhinna, millega saavutati tuntus ka mujal maailmas. Oma bändiga on Eestis võidetud mitu mainekat auhinda ning saavutatud edu ka piiride taga. Karl-Kristjan on ühtlasi laulja ka bändis nimega Epordwerk. kes lasi äsja välja ülivõimasa loo nimega “Afterlife”!

Pianobaar “Bart” on killuke Itaaliat Eestis ja Tallinnas ning sinna on alati oodatud need, kellel kõik itaaliapärane vere keema ajab!

Head Uudised GoodNews