1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. PILVEDE ALL I “Pilvede all” täna: armastuse õppetunnid edasijõudnutele!
PILVEDE ALL I “Pilvede all” täna: armastuse õppetunnid edasijõudnutele!

PILVEDE ALL I “Pilvede all” täna: armastuse õppetunnid edasijõudnutele!

Täna kell 21:30 jõuab Kanal 2 ekraanile draamasarja „Pilvede all“ kevadhooaja viimane osa, mis on täis üllatusi, ehmatusi, segaseid tundeid ning ootamatuid õppetunde.

Mari kohtumised Valteriga viisid ootamatu tagajärjeni ja nüüd on mõlemad olukorras, kuhu kumbki ei soovinud sattuda. Või siiski? Mari otsustab seekord mängida lahtiste kaartidega ning räägib Indrekule kõik ausalt ära, näidates talle isegi Valteri saadetud sõnumeid. Mehe reaktsioon on aga hoopis midagi muud, kui Mari oodanud oleks.

Madis püüab samal ajal Kertut veenda abieluettepanekut vastu võtma. Kui noormees ei näe nende suhtes ühtegi takistust, siis Kertu pole enam nii sinisilmne. Eriti veel olukorras, kus Erik ei kavatsegi lasta end kõrvale jätta. Mees teeb viimase katse Kertut ümber veenda, kuid keerab vindi taas korralikult üle.

Siiri saab õppetunni, et oma soovidega tuleb ettevaatlik olla, sest kuigi ema sõidab ootamatult koju tagasi, sõidab temaga kaasa ka Andres, et tulevasele ämmale abiks olla! Veel suurem ehmatus ootab aga ees Albertit, keda pommitavad sama eesmärgiga kuid erineval moel nii Sirje kui Urmas ning ühel neist on varuks midagi üllatavat…

„Pilvede all“ hooaja viimane osa on Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast meelelahutuslikku otsesaadet „Õhtu!“.

Head Uudised GoodNews