1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Pirita aiakontserdisari lõpeb Kõrsikute esinemisega
Pirita aiakontserdisari lõpeb Kõrsikute esinemisega

Pirita aiakontserdisari lõpeb Kõrsikute esinemisega

31. augusti õhtul on Pirita-Kosel Kullese 5 hoovis suve viimane aiakontsert – mitmekülgsele muusikasuvele paneb punkti ansambel Kõrsikud.

Pirita linnaosa vanema asetäitja vanema ülesannetes Kaido Saarniit sõnas, et juuni algusest saati igal kolmapäeval on Kullese 5 aias saanud huvilised nautida head muusikat. „14 kontserdist koosnenud sarjale panevad punkti kolm väärikat ja muhedat meest – Jaan Pehk, Bonzo ja Alari Piispea – ehk ansambel Kõrsikud. Kes veel pole jõudnud Kullese aiakontserdile, siis kolmapäeva õhtul on kõik oodatud,” sõnas Saarniit.

Juba neljandat suve toimunud kontserdid on pakkunud muusikaelamusi erinevale maitsele ja kuulajaid on jätkunud kõigile. Korraldaja Aivar Nurmiku koduhoovis on kõlanud klassikat ja poppi, rahvalikke lugusid, džässi, mängitud on nii viiuleid, kitarre kui ka lõõtsa. „Muusikat on olnud seinast seina. Külalisi pole täpselt kokku lugenud, aga keskeltläbi on igal kolmapäevaõhtul muusikat nautinud üle saja inimese. Kõige menukamad olid Tõnis Mägi ja Jaan Tätte, aga eks igal kontserdil oli oma nägu ja meeleolu,” arutles Nurmik ning tänas publikut ja muusikuid.

  • Kolmapäeval, 31. augustil esineb Kullese 5 aias ansambel Kõrsikud. Kontsert algab kell 19, väravad avatakse tund varem. Pileteid saab soetada sularaha eest kohapeal.
Head Uudised GoodNews