1. Avaleht
  2. Videolood
  3. RÕÕMUS EESKUJU! Valga maavalitsuse tellimusel valmis video „Rõõmus Valgamaa“
RÕÕMUS EESKUJU! Valga maavalitsuse tellimusel valmis video „Rõõmus Valgamaa“

RÕÕMUS EESKUJU! Valga maavalitsuse tellimusel valmis video „Rõõmus Valgamaa“

r66musvalgamaaValga maavalitsuse tellimusel valmis video „Rõõmus Valgamaa“, mille sisuga tahetakse öeldakse, et pole vahet kui vana või noor sa oled, mis elukutsel töötad, kus elad ja milline on sinu sotsiaalne kindlustatus, sest väga palju on meie endi teha, et olla õnnelik. Olenemata sellest, kus oled on tähtis olla õnnelik just siin ja praegu.

Videoklipp oli mõeldud maakonna tänuürituse „Valgamaa parim“ jaoks ning esmaesitlus toimus 19.detsembril eelmainitud galal Valga kultuuri- ja huvialakeskuses.

„Kuna Tankla noortele meeldivad väljakutsed ning põnevad ideed, siis Happy pakkumise kaalutlemine ei võtnud kaua aega. Timol oli varasemalt endal mõtetes, et võiks Valgamaal ka inimesed tantsima panna ning näidata, et tegelikud oleme õnnelikud ja meeldib Valgamaal elada. Kuid töö ja aeg teevad omad korrektuurid ning seetõttu oligi asi ka veninud. Maavalitsuse pakkumine tuletas kunagise idee meelde ning oli võimalus Happy ära teha. Nagu ikka, on meie ümber nii avameelseid ning julgeid inimesi, kuid ka neid, kes ei soovi mingil juhul kaamera ette sattuda. Peale mõne tantsu filmimist oli endalgi veel tükk aega hea tuju, sest inimesed on nii loovad. Vahet ei ole kus elad, kas linnas või väikeses külas, nautida tuleb ikka igat päeva ja see eriliseks teha,“ kommenteeris video valmimist Ülla Tamm.

Galal tänati maakonna sportlasi, noori, kultuuritegelasi ja kõiki teisi, kes on andnud oma panuse maakonna arengusse.

Valga maavalitsus tänab kõiki, kes andsid oma panuse video valmimisele. Eriliselt suur aitäh Tankla TV noortele, kes video valmistasid.

Videoklipp valmis Pharrell Williamsi loost „Happy“. Video idee autor on Kaja Mõts, monteerija Matthias Markus ning operaatorid Timo Arbeiter, Matthias Markus, Paul Poderat, Reio Raudheiding ja Ülla Tamm.

VAATA RÕÕMSAT VIDEOT!

Head Uudised GoodNews