1. Avaleht
  2. Melu
  3. Sibyl Vane’i ja The Lips’i ühistuur algab Pärnust
Sibyl Vane’i ja The Lips’i ühistuur algab Pärnust

Sibyl Vane’i ja The Lips’i ühistuur algab Pärnust

Reedel astuvad Pärnus klubis Wunderbaar üles kohalik alternatiivroki trio Sibyl Vane ja The Lips.

Reedel kell 21 Wunderbaaris algav kontsert on sissejuhatus minituurile, mis jätkub uuel nädalal Helsingis.

„Me oleme The Lipsiga tegelikult koos tuuritanud põhjanaabrite juures juba kümme aastat. Kuidagi on tekkinud selline hea side, mis sai alguse juba 2013. aasta suvel meie esimesel ühisel kontserdil Soomes. Oleme jäänud koostööd tegema ja suhtlema, aga seekord otsustasime nad enne retke Soome kutsuda ka Eestisse esinema,“ selgitas bändi bassist ja mänedžer Heiko Leesment.

Bändid annavad koos neli kontserti, aga lisaks antakse ka mõned eraldi. Laupäeval sõidab The Lips esinema Viljandisse klubisse Konservatoorium. „On veel lahtine, kas anname 25. jaanuaril ühe kontserdi Soomes ka iseseisvalt,“ selgitas Heiko Leesment.

Sibyl Vane on Pärnu alternatiivrokitrio, kes Eestis pikka tutvustust ei vaja. Kolme stuudioalbumi, ühe kontsertalbumi ja pea neljasaja kontserdiga Eestis ning kaugemal, on Sibyl Vane end siinse rockipubliku südametesse mänginud. Looga “Thousand Words” napsati Eesti Laulul neljas koht ja oma muusikaga on köetud kuumaks lavad briti alternatiivroki hiiule Placebo ja mitte grammigi vähem legendaarsele Garbage’ile. Oma 14. tegevusaastale läheb Sibyl Vane aga vastu uue albumi kirjutamisega.

”I Want You” (2020)

”Love Department” (2020)

2010. aastal Kerava nimelises linnas alguse saanud The Lips on Soome inde- ja rokimaastikul tuntud bändiliikmete “originaalbänd”. Energiline ingliskeelne poprocki kollektiiv on seni avaldanud neli EP-d. Tuuritatud on kõvasti klubides üle Soome ja Baltikumis ning Rootsis. Kuulduste kohaselt võib esinemistel kuulda ka juba nende uuemat muusikat!

“Not the kind of girl”

Sibyl Vane ja The Lips tuur:

19.01 – Pärnu – Wunderbaar
20.01 – Viljandi – Konservatoorium (ainult The Lips)
24.01 – Helsinki – On The Rocks
26.01 – Järvenpää – Shed
27.01 – Oulu – 45 Special

Head Uudised GoodNews