1. Avaleht
  2. Raadio
  3. Star FM Eesti on nüüd kuulatav ka Tallinnas ja Harjumaal
Star FM Eesti on nüüd kuulatav ka Tallinnas ja Harjumaal

Star FM Eesti on nüüd kuulatav ka Tallinnas ja Harjumaal

Eesti muusikat esitavat raadiojaama Star FM Eesti saab nüüd kuulata ka Tallinnas ja Harjumaal sagedusel 95,8 MHz.

Foto: Star FM Eesti

Star FM Eesti on raadiojaama Star FM sõsarjaam, mis mängib vaid parimat Eesti muusikat. TV3 Grupp Eesti raadiote programmijuht Allan Vinogradov tunneb heameelt, et nüüd saavad sellest osa ka Tallinna ja Harjumaa raadiokuulajad. „Star FM Eesti eristub teistest selgelt, sest keskendub vaid suurimatele eestikeelsetele pop- ja rockmuusika hittidele,“ selgitab Vinogradov, lisades, et enimmängitud artistid on rahva vanad lemmikud Terminaator, 2 Quick Start, Tanel Padar, Smilers, Ivo Linna, Koit Toome, Dagö, Ines, Nublu, Justament, Karl-Erik Taukar, Ott Lepland, Lenna, Curly Strings, Liis Lemsalu, Trad.Attack! ning ka täiesti värsked hitimeistrid nagu Nublu või 5MIINUST.

Star FM Eesti eristub teistest selgelt, sest keskendub vaid suurimatele eestikeelsetele pop- ja rockmuusika hittidele.

Foto: Star FM Eesti

Kui päevasel ajal on Star FM Eesti eetris parim kodumaine muusika, siis hommikuti äratab kuulajaid Star FM hommikuprogramm Pille Minevi, Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepa juhtimisel.

  • Raadiojaama Star FM Eesti saab kuulata Haapsalus ja Läänemaal (103,8 MHz), Võrus ja Võrumaal (94,8 MHz), Rakveres ja Lääne-Virumaal (88,5 MHz), Põltsamaal ja Jõgeval (95,8 MHz) ning Tallinnas ja Harjumaal (95,8 MHz).

Head Uudised GoodNews