1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Starman laiendab kanalite valikut
Starman laiendab kanalite valikut

Starman laiendab kanalite valikut

1440150_38509981Alates 14. jaanuarist täiendab Starman ZUUMtv kanalite põhivalikut kolme uue telekanaliga ning pakub uue teenusena võimalust valida põhipakettide juurde 9 üksikuna tellitavat kanalit.

Juhtiv telekommunikatsiooni ettevõte Starman lisab alates 14. jaanuarist õhu kaudu leviva ZUUMtv põhipakettidesse kolm uut kanalit: ID Discovery, Travel ning NTV Mir.

NTV Mir pakub mitmekesist venekeelset programmi ja Travel Channel’i eeter on reisiteemaliste sarjade ja dokumentaalfilmide päralt. Lisaks sellele lisandub samal päeval ka kaua tagasi oodatud Investigation Discovery, mis on kuritegude uurimisele ja lahendamisele pühendunud tõsieluline telekanal.

Uue teenusena pakub Starman ZUUMtv klientidele võimalust lisaks olemasoleva põhipaketi sisule tellida juurde ka ühe kaupa valitavaid kanaleid: National Geographic, TLC, Sony Entertainment, TNT Film, Investigation Discovery, Universal Channel, Sony Turbo, Eurosport 2 ja Kidzone.

“Laiendasime ZUUMtv kanalite valikut eesmärgiga pakkuda televaatajatele menukaid teleprogramme ja põnevat vaatamist. Nüüd levib ZUUMtv kaudu üle 40 populaarse  telekanali ja sealhulgas ka 9 valikkanalit, mis toob meeleolukat vaatamist ka nendesse piirkondadesse, kuhu kaabelvõrk ei ulatu,” ütles Starmani juhatuse liige Indrek Ild.

ZUUMtv on Eesti populaarseim õhu kaudu leviv Starmani DigiTV teenus, mis pakub nelja erinevat kanalipaketti ja 9 valikkanalit, ehk kokku üle 40 kanali, millest 19 on eestikeelsed. Lisaks toob ZUUMtv vaatajateni hulgaliselt lisavõimalusi, näiteks erinevates keeltes heli ja subtiitrite valiku, võimaluse vaadata ühe nupulevajutusega otse teleriekraanilt terve nädala telekava, lapseluku jm.

AS Starman on Eesti juhtiv telekommunikatsioonifirma, mille teenuseid kasutab iga kolmas Eesti kodu. Ettevõte pakub fiiberoptilise võrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel, mis on kättesaadav 90% Eesti territooriumil. 1992. aastal tegevust alustanud Starman annab tööd 300-le inimesele.

Head Uudised GoodNews