1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Suvi TV3 ekraanil tuleb täis põnevust, romantikat, uusi seriaale ja kinohittide teleesilinastusi!
Suvi TV3 ekraanil tuleb täis põnevust, romantikat, uusi seriaale ja kinohittide teleesilinastusi!

Suvi TV3 ekraanil tuleb täis põnevust, romantikat, uusi seriaale ja kinohittide teleesilinastusi!

Suvi TV3 ekraanil tuleb eriti värvikas, täis põnevust, nalja, romantikat, uusi põnevusseriaale, kinohittide teleesilinastusi ja armastatud tegelasi. Suveõhtutel ootavad vaatajaid Kättemaksukontori detektiivid, humoorikad papad mammad, päästetöötajad, Eesti ja Venemaa kriminaaluurijad, muhedad reisisellid ja säravaimad filmitähed.

„Naabrist parem“ finaalsaates selgub ajaloo suurima auhinna võitja!

Juba 12. juunil ootab “Naabrist parem” 7. hooaeg kaasa elama ajaloo suurimale finaalsaatele. Võistlus oli karmim ja auhinnafond suurem, kui kunagi varem. Seekord asusid naabrid ehituslahingusse Veskimöldres ja unistuste kodudeks saamist ootavad lausa 115-ruutmeetrised ridaelamuboksid! 10 saate jooksul on vaja olnud valmis saada maalritöödega, vannitubade ja saunade ehituse, põrandate paigaldamise ja tubade sisustamisega. Kõik see on aga pingutust väärt, sest hooaja võitjat ootab ees auhind, mille väärtuseks on seekord enam kui 50 000 eurot! Auhinnas sisaldub kodu sissemakse ja kogu saate jooksul soetatud sisustus. Kes aga väärib võitu enim, näeb juba 12. juunil suures „Naabrist parem“ finaalsaates! Saatejuhtideks on Keili Sükijainen ja Alari Kivisaar.

„Suvised Seitsmesed“ otse Maarjamäe lossi pargist!

Ka sel suvel tervitavad „Suvised Seitsmesed“ vaatajaid igal õhtul Eesti Ajaloomuuseumi Maarjamäe lossi pargi suvestuudiost. Päevasündmuste kokkuvõtet vahendavad saatejuhid Mart Mardisalu, Sirje Eesmaa, Marek Lindmaa, Ingrid Teesalu, Keili Sükijainen ja Kadri Pikhof. Lisaks päevasündmuste kokkuvõttele jõuavad saatesse meeleolukad suvised lugudesarjad erilistest paikadest nii kodu- kui ka välismaal, reportaažid värvikatelt suveüritustelt ning loomulikult võõrustatakse suvestuudios põnevaid külalisi.

Vaatajaid üllatavad mitmed uued sarjad!

Nõrganärvilised, hoidke alt! Uus sari „Hädaabi 911“ räägib pingelistest kogemustest, millega puutuvad kokku päästetöötajad, politseinikud ja häirekeskuse dispetšerid, kes satuvad ääretult hirmutavatesse, šokeerivatesse ja rabavatesse olukordadesse. Päästjad peavad kuidagi leidma tasakaalu raskes seisus olevate inimeste aitamise ja oma probleemide lahendamise vahel.

Uus ja šokeeriv sari “Matsiplikast linnapreiliks” ootab kõiki vaatajaid telekate ette juba alates 7. juuni hilisõhtust. Kümme kuni 30-aastast naist on otsustanud teha lõpparve asotsiaalse eluviisiga, mida nad varem harrastasid. Nad on poisitarid – nad ropendavad, armastavad napsitada ja kärarikkaid seltskondi. Ükski päev ei möödu tüli või kakluseta, nendega on hirmus nelja silma alla jääda. Loobudes uimastitest, alkoholist ja suitsust püüavad nad muuta mitte ainult oma siseilma, vaid ka välimust: nägu, soengut, kõnnakut, käitumist ja harjumusi. Selleks peavad nad veetma 9 nädalat omalaadses peente kommete koolis, kus neist püütakse vormida daamid.

TV3 hittsarja „Põgenemine“ uuele hooajale saab kaasa elada juba alates 19. juunist. Olustik on 7 aastat edasi läinud kui selgub, et Michael Scofield (Wentworth Miller) võib olla elus ja asuda kodusõjast haaratud Süüria vanglas. Tema vend Lincoln Burrows (Dominic Purcell) ja endine põgenemiskaaslane C-Note (Robert Knepper) üritavad teda sealt päästa. Uues hooajas naasevad ekraanile ka Amaury Nolasco (Transformerid) ja teised esimeste hooaegade staarid.

TV3 ekraanil edu saavutanud põnevussari „Sild ıı Moct“, mis on Skandinaavia detektiivisarja põhjal tehtud vene-eesti versioon jätkub juba 20. juunil värske hooajaga. Uus lugu saab alguse siis, kui Peterburgis sõidab vastu silda kalatraaler, mille trümmist avastatakse õõvastav kompositsioon, mille osaks on kostümeeritud mannekeenide vahele paigutatud naise surnukeha. Kuna tapetu on Eesti konsul Peterburis kutsub Maksim Kazantsev (Mihhail Porotšenkov) lugu uurima ka Eesti kriminaalpolitsei uurija Inga Veermaa Ingeborga Dapkunaite. Eestis ja Venemaal filmitud sarjas löövad kaasa ka Guido Kangur, Kristjan Sarv ja teised näitlejad. „Sild“ on Taani-Rootsi ühistöös valminud ja kogu maailmas ülipopulaarse sarja „Bron/Broen“ Vene-Eesti versioon.

Ei tasu kindlasti unustada ära TV3 väikest venda, telekanalit TV6, milles alustab 28. juunil alustab uhiuus sari „Eksid“. Telesaates osalejad ei ole mitte tavalised paarid, vaid endised kallimad ehk eksid! On ainult kaks võimalust – nad armastavad teineteist siiani või tahavad hoopis üksteist maha lüüa. Või mõlemat korraga! „Eksid“ on meeldivalt vulgaarne, tunnetest tulvil ja aus tõsielusari tõelistest suhetest, milles on nii ängistust, armastust, viha, soovunelmaid kui ka varjatud ihasid. Saates osalevad kümme paari, kes hakkavad elama ühise katuse all. Eksperimendi huvides elavad naised ja mehed eraldi. Igal nädalal läbitakse katseid, mis aitavad paljastada osaliste tõelist olemust, partnerite omavahelist suhet, nende kõige intiimsemaid saladusi ja tõelisi soove. Iga nädala lõpus peab üks paar saatest lahkuma. Paar, kes suudab kõik katsed edukalt läbida ja teineteise tunnetes selgusele jõuda, võidab kopsaka rahalise auhinna.

Tagasi on läbi aegade vaadatuimad saated ja sarjad!

Nostalgiasõpradele toob TV3 ekraanile uuesti „Kättemaksukontori“ 6. hooaja, kus legendaarsete detektiividega liitub Häidi Õigepaulus. Samuti saab kaasa elada „Papad mammade“ humoorikale nägelemisele. Loomulikult saavad reisihuvilised seigelda koos vaatajate südamed võitnud reisiseltskonnaga sarjas „Reis tulemägede maale: Kamtšatka“, kui alustatakse sõitu Venemaa ühel kõige ligipääsmatumal alal – Kamtšatka poolsaarel. Samuti ei lase Märt Avandi ja Ott Sepp end sügiseni oodata, vaid rõõmustavad televaatajaid „Suure tähe väike täht“ saatejuhtidena ka sel suvel. Pühapäevaõhtutel rõõmustab vaatajaid „Kättemaksukontori“ 20. juubelihooaja topeltosa, kus ekraanile naasevad vanad kangelased sh Gert Maango, Kaspar Tuvi, Frida Arrak, Häidi Õigepaulus, Kaur Moks ja paljud teised tegelased. Kolmapäeviti jätkub läbi terve suve Kristjan Jõekalda juhitud lõbus telemäng „Suur Lotokolmapäev: Rooside sõda“ – saade on eetris uuel kellaajal 21.35!

Veeda suveõhtud hittfilmide seltsis!

Filmifännid hoidke nüüd kõvasti kinni, sest sel suvel saab koos TV3ga sõita nii minevikku kui ka tulevikku ja seda vaid täiskiirusel! Ekraanile jõuavad nii verivärsked uued tähed kui vanad lemmikud, nende seas Morgan Freeman, James Whitmore, Chris Pine, Scarlett Johansson, Chris Evans,  Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum, Colin Firth, Taron Egerton, Hilary Duff ja paljud teised. Legendaarselt lavastajalt Michael Baylt jõuab ekraanile film „Pearl Harbor“ Ben Affleckiga peaosas. Jäädavalt IMDB esikohta hoidev „Shawnshank redemption“ jõuab TV3 ekraanile juba suve esimeses pooles. Marveli fänne üllatab jätkuvalt Kapten Ameerika ning põnevust pakuvad hittfilmid nagu „Star Trek tundmatusse“, „Tulnukas: Covenant“, „Ahvide planeedi sõda“ ning „Kingsman: kuldne ring“. Romantikutele lubab TV3 eriti maagilist suve, sest filmi „500 päeva armastust“ lavastajalt jõuab ekraanile hittfilm „Imelaps“ ning mitmed läbi aegade lemmikkomöödiad, nende seas „Teistega voodis“, „Ettepanek“, „Saatan kannab Pradat“, „Nüüd sa näed mind“ jpt.

Head Uudised GoodNews