1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Kuldvillakus” – kolm saadet võitnud Andres Pulveri võistlustee lõppes!
Täna “Kuldvillakus” – kolm saadet võitnud Andres Pulveri võistlustee lõppes!

Täna “Kuldvillakus” – kolm saadet võitnud Andres Pulveri võistlustee lõppes!

Täna kell 20 on Kanal 2s põneva mälumängusaate “Kuldvillak” uus osa. Viimases tavamängus võitis “Kuldvillaku” kolmandat korda järjest ajakirjanik Andres Pulver, kes kogus kolme saatega oma arvele 3 292 eurot. Ehkki peaks ta ka täna mängima, tulid tal vahele varem paika pandud isiklikud plaanid, mida muuta ei olnud võimalik ja sellega katkes tema tee selle hooaja “Kuldvillakus”.

Seepärast on täna saates vastakuti kolm uut mängijat: Eesti Panga siseaudiitor Viljar Alnek, Kaitseväe ametnik Markko Lepikult ja Tallinna Majanduskooli üliõpilane Kalvar Saad, kes on kõik pärit Tallinnast.

Tänase saate teemade valik on lai ja põnev, ulatudes lennujaamadest higi ja pisarateni. Mängijatel tuleb leida vastused näiteks sellistele küsimustele nagu, mis oli loo pealkiri, millega Kreisiraadio seltskond läks Euroopat vallutama. Mis on äärmiselt tülika kõrrelise umbrohu nimi? Mis värvi on tuulehaugi luud? Milline neljast temperamenditüübist seostub verega? Kui keegi teeskleb kahetsust või kurbust, siis mis looma pisaraid ta valab? Mis on see maitsev ja hinnaline merevähk, kelle üks sõrg on teisest suurem? Mis on leina viis tundeprotsessi? Need ja paljud teised põnevad küsimused pakuvad mängulusti kogu perele.

Andres Pulverit näeb aga mälumängulaua taga juba laupäeval 2. novembril, mil ta lööb kaasa kapten Jaan Alliku võistkonnas haaravas mälumängusaates “Mis? Kus? Millal?”.

Mälumängusaade “Kuldvillak” on eetris reedeti kell 20 vahetult enne nutisaadet “Galileo”.

Head Uudised GoodNews