1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Trad.Attack! peab 11. detsembril kontsertmaratoni Viljandi Pärimusmuusika Aidas
Trad.Attack! peab 11. detsembril kontsertmaratoni Viljandi Pärimusmuusika Aidas

Trad.Attack! peab 11. detsembril kontsertmaratoni Viljandi Pärimusmuusika Aidas

Trad.Attack!
Foto: Maris Savik

11. detsembril on võimalik saada võimas annus energiat Trad.Attack!’i lausa kolmel järjestikusel kontserdil Viljandi Pärimusmuusika Aidas.

Maailma vallutanud Sandra, Jalmar ja Tõnu kuldavad taas publiku üle eesti haarava pärimusmuusikaga esmaspäeval kell 11, 13 ja 15. Võimalus end Trad.Attack!’i lainele viia saab võimalikuks August Pulsti õpistu korraldatud Koolikontsertide sarja raames. Iga kontsert kestab 45 minutit.

Eeskätt kooliõpilastele mõeldud muusikasündmus on pakkunud noortel ja tuntud pärimusmuusikutel omavahel sinasõprust luua juba üksteist aastat. Kuna Trad.Attack! liigub täistuuridel suurel kontsertturneel ümber maailma, siis oodatakse kontserdile lisaks kooliõpilastele ka kõiki teisi, kel soovi Eesti suurimaid muusikatähti taas näha.

Noortega on Koolikontsertidel kohtunud Tanel Padar, Jaan Pehk, Jüri Pootsmann, Silver Sepp, Eeva Talsi, Villu Talsi, Ruslan Trochynskyi ja paljud teised. Trad.Attack!`i liige Sandra Vabarna: „Kooliõpilased on alati väga põnev publik, sest ühest küljest on nende maailm veel avatud ja samas on nad hästi mõjutatavad. See on ka esimest korda meile mängida kolm kontserti järjest. Ootame põnevusega ning ka kõik, kes enam koolipingis pole, on väga oodatud.“

Head Uudised GoodNews