1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VAATA! Tele-eksperiment “Seotud” viie tavalise naisega kogub hoogu
VAATA! Tele-eksperiment “Seotud” viie tavalise naisega kogub hoogu

VAATA! Tele-eksperiment “Seotud” viie tavalise naisega kogub hoogu

VAATA! Tele-eksperiment_Seotud_viie tavalise naisega kogub hooguEile jätkus tele-eksperiment, mille kangelannadeks on viis tavalist eesti naist. Neile kõigile anti kaamera ja paluti poole aasta jooksul filmida iseennast ja oma perekonda.

Sarja esimeses osas pihtis Anna, miks tal oli oma suurima unistuse, õnneliku perekonna-eluni nii raske jõuda. Radda oli kurb, sest ta mõtleb ikka veel oma endise mehe peale. Soomes elav Berit tülitses oma kallima Romaniga ning kurtis, et tal on raskusi mehe usaldamisega. Karin rääkis oma armastusest mootorrataste vastu ja saime teada, et üliromantilise Monika kireks on koguda ja jäädvustada kõike, mis meenutab oma kujult südant.

“Saates osalemiseks oli mul mitu põhjust ja üks neist põhjustest on lihtne – elu armastamine. Ma tõesti lihtsalt armastan elu ja elamist ning minu arvates on just igapäevased tavalised asjad need kõige erilisemad. Mulle tundub küll vahel, et me kõik püüame teha rahu oma minevikuga, meil kõigil on omad väiksemad ja suuremad traumad, mis meil elada ei lase ja muudkui tagasi hirmukuristikku tõmbavad. Huvitav on aga see, et nii kui oma traumadest lahti lasta, saabub rahu ja peale seda algab sootuks uus teekond. Veel tundub mulle ka, et me kõik püüame kogu hingest elada tuleviku nimel – et ikka homme oleks parem ja täna me töötame rängalt homse nimel, teadmata, kas õnnis homme üldse tuleb.
Tegelikkuses aga usun ma kogu hingest, et elu on elamiseks just nüüd ja praegu ning just sellisena nagu me ise oma elud oleme loonud. Ja kui meile meie elud ei meeldi, siis tuleb vaadata peeglisse, küsida, mis valesti läks ja milline minu elu võiks olla ning hakata seda elu elama kohe,” kommenteeris heade uudiste portaali peatoimetaja Monika Kuzmina eilset saadet.

Eile said kõik nende julgete naistega veelgi lähemalt tuttavaks.

Kaasakiskuv tõsielusaade “Seotud” on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21:30, kohe pärast sketshisaadet “Heeringas Veenuse õlal”.

VAATA SAATE KORDUST SIIN!

Head Uudised GoodNews