1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Venemaa rahvakunstnik Valeri Leontjev esineb Tallinnas
Venemaa rahvakunstnik Valeri Leontjev esineb Tallinnas

Venemaa rahvakunstnik Valeri Leontjev esineb Tallinnas

Venemaa rahvakunstnik Valeri Leontjev esineb Tallinnas16. mail 2015 annab äsja avatud Tondiraba Jäähalli peaareenil kontserdi Venemaa rahvakunstnik Valeri Leontjev. See on suurepärane show ja viimaste aastate kõige oodatavam kontsert. Koos Valeri Leontjeviga esinevad laval balleti „Ohtlikud suhted“ tantsijad ja ansambel „Eho“.

Iga Valeri Leontjevi kontsert on tõeline pidu. See on meeldejääv värvirikas etendus, mis on uhkeid kostüüme, hiilgavaid laule ning fantastilist energiat täis.

Valeri Leontjev on andnud välja rohkem kui 30 albumit, mille tiraaz on ulatunud mitme miljonite eksemplarini. Tema kõige kuulsamate laulude hulgas on „Lend deltaplaaniga“, „Margarita“, „Kazanova“, „Vernisaaz“, „Roheline tuli“, Kuhu on tsirkus ära sõitnud…“, „Augustiin“, Igaüks tahab armastada“, „Päikesepaistelised päevad on kadunud“, „Üheksa krüsanteemi“, „Ära unusta mind“ ja kümned teised.

Leontjev üllatab fänne oma lõpmatu energiaga. Sellel soojal maiõhtul on laval ainult tema, tema show-ballett ning parimad hitid, mida ta on jõudnud laulda 40 aasta jooksul.

Valeri Leontjev on kõige saladuslikum Venemaa estraadilaulja. Praktiliselt midagi pole teada tema isiklikust elust. Pole skandaale ja sensatsioone, pole saladusi.

Ta on meister. Ta on lava Jumal. Ta on tuhande naiste unistus ja armastuse üksildane rändur. Ta on võlur, kes punub sõnadest, muusikast ja oma häälest, mis pääseb südamesse, unelmate imehärmalõngu.

Just nimelt selle tähe kontsertidelt vaimustatud arvustused ja erksamad muljed, edastatud suust suhu, tagavad Valeri Leontjevile aastast aastasse igas linnas täismaja.

Head Uudised GoodNews