1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hästi, Eesti!
  5. VIDEO! Jaagup Kreem kooliajast: kui ma nägin kellelgi hinges kurbust, siis ma läksin ja rääkisin
VIDEO! Jaagup Kreem kooliajast: kui ma nägin kellelgi hinges kurbust, siis ma läksin ja rääkisin

VIDEO! Jaagup Kreem kooliajast: kui ma nägin kellelgi hinges kurbust, siis ma läksin ja rääkisin

Foto: Oliver Rõõmus

Heade uudiste portaali ja Tallinna Televisiooni koostööna valmiva saate “Hästi, Eesti!” stuudios heitis põgusa tagasivaate enda nooruses tehtud heategudele Terminaatori solist Jaagup Kreem, kes on muuhulgas ka Tallinna Lastehaigla Toetusfondi nõukogu liige.

“Kui ma koolis nägin kellelgi hinges kurbust, siis ma läksin ja rääkisin. Mul oli paar sellist sõpra, kellega siiamaani läbi käin,” rääkis Jaagup Kreem ja lisas, et temasuguselt ülielavalt rüblikult oodati empaatilist käitumist küll kõige vähem. Mis puudutab koolikiusu, siis seda oli tulevase rokkari koolipõlves samuti, olgugi et teisel viisil.

“Mul on selline tunne, et tänapäeval on koolikiusamine läinud räigemaks. Kuidagi hullemaks,” rääkis Jaagup Kreem. “Vanasti said silma siniseks ja unustatud – tavaliselt said ka muidugi asja eest.”

Lapsepõlves Pääsküla raba kõrval elanud Jaagup käis muide kevaditi rabatulekahjusid kustutamas ja olin enda meelest vinge metsavaht.

“Täitsa hull selles mõttes, et leegid olid kõrged ja mets põles kõvasti,” meenutas Jaagup Kreem ning lisas naljaga, et ehk olekski ta pidanud tuletõrjuja elukutse kasuks otsustama.

Internetti peab Jaagup aga saatana leiutiseks! Miks! Vaata videost!

Head Uudised GoodNews