1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Meelelahutusmaastiku esileedi Anu Saagimi jaoks on kõige olulisemad inimesed poeg, ema, õde ja kõik lähedased, sealhulgas ka eksmees
VIDEO! Meelelahutusmaastiku esileedi Anu Saagimi jaoks on kõige olulisemad inimesed poeg, ema, õde ja kõik lähedased, sealhulgas ka eksmees

VIDEO! Meelelahutusmaastiku esileedi Anu Saagimi jaoks on kõige olulisemad inimesed poeg, ema, õde ja kõik lähedased, sealhulgas ka eksmees

Tallinna Televisiooni “Suvestuudios”, mis sel korral läks eetrisse Telliskivi Loomelinnakus asuva restorani Trühvel eest, istuvad kaks daami punases, kusjuures reporteri rollis on portaali GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina ja saatekülaliseks meelelahutusmaailma esileedi Anu Saagim.

Naeruses õhkkonnas alanud vestluse esimeseks teemaks on see, kas Anul tuleb seltskonnas sageli ette seda, et keegi kannab samasugust kostüümi nagu tema. “Juhtub, ja isegi minuga!” kinnitab külaline, lisades, et kuigi ta on Raudne Leedi, oleks temaga sarnases riietuses seltskonda sattumine teisele osapoolele ohtlik.

Monika arvamuse peale, et tänu oma teatavatele oskustele, mida ta on aastaid trennis käies saavutanud, suudaks ta ennast kaitsta, lahendab Anu olukorra selgitusega, mille käigus viskab ta vestluskaaslast maasikaga. Hetkeolukorras leiab see siiski tee hoopis rünnatava suhu.

Anu Saagimi puhul on iga seltskonnaajakirjaniku esmaseks küsimuseks see, kuidas ta oma 25 eluaasta juures (Mihkel Raua saates kõlanud määratluse järgi) nii hea välja näeb.

Igavesti noor daam teatab, et ta sööbki vaid maasikaid, tomateid, rohelist… noh, ja šampanjat joob ja šokolaadi sööb ka!

“Šarmantse naise teeb nooruslikuks see, et sa sebid palju ringi, teed tööd, sa elad — nooruslikkuse põhjuseks on elamine!” selgitab Anu. Teises küsimuses peitub samuti raudne ajakirjanduse eelistus intervjuudes — miks sa Elu24-st ära tulid?

Et Monika ei soovi teiste reporterite moodi olla, küsib ta teistpidi: kuidas sind Õhtulehes vastu võeti? Selgub, et hästi, maksti miljon (naerab – toim.) ja eriti hästi pärast lugusid Anneli Peebo ja Liisi Eesmaaga. Aga töökoha pakkumisi oli tal palju. Kuigi Anu soovis suvel ka puhata, võttis ta Õhtulehe pakkumise vastu, sest ta on märganud, et pikk kihavast elust eemalolek ajab jutu rooste. “Sa ei saa meelelahutusmaailmast kaua ära olla, siis oled ruttu pildist väljas,” lisab ta.

Edasi selgub, et Anu üheks tähtsaimaks tööks Õhtulehes saab olema ajalehe veebikeskkonna arendamine, mille loovjuhina ta töötabki, ning tema meeskonnas on ka Elu24-st kaasa tulnud inimesi. Oodata on palju uusi live-intervjuusid ja edasi avaldab meediatäht saladuse, kuidas panna inimesed pikki videoid vaatama, mida nad muidu teha ei viitsi teha. “Nopid välja mõned rosinad ja lisad vürtsi, siis hakkavad vaatama!” õpetab Anu, kuidas sissejuhatusega inimest korduvalt klippi vaatama panna.

Positiivsuskanali esindajana küsib Monika üle ka selle, mis teeb vestluskaaslase õnnelikuks. Anul on selleks pere — poeg, ema, õde ja kõik lähedased, sealhulgas ka eksmees, ehk siis kõik need, kelle ees ei pea näitemängu tegema ka siis, kui “ärkad, vaatad peeglisse, näed välja nagu krants ja elu on p…s.”

Praegu küsitakse igalt inimeselt, kuidas ta oma suve veeta kavatseb ja sama küsimuse saab ka Anu, kel pole uues töökohas paraku puhkust saada, kuid paar auku on ta oma töisest suvest ikkagi naksanud ja ühe augu täiteks saab olema Soome tõsielusari üksikul saarel. “Mulle hakatakse vist meest otsima! Ja sealt makstakse ka miljon!” (naerab – toim.) arvab saatekülaline ja seda eeldab ta küsitlusest, milles taheti väga teada, kas ta on vaba. Aga “Suvestuudio” eetriaeg on piiratud ning vapra ja ilusa Anu Saagimi saladustest jääb palju avastamata.

Head Uudised GoodNews