1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! „Roaldi retked“ tutvustab eestlaste elu maailma tehnoloogia Mekas
VIDEO! „Roaldi retked“ tutvustab eestlaste elu maailma tehnoloogia Mekas

VIDEO! „Roaldi retked“ tutvustab eestlaste elu maailma tehnoloogia Mekas

Täna kell 20:00 suundub Roald Johannson Kanal 2 saates „Roaldi retked“ Ameerika läänerannikule San Franciscosse. Seal kohtub ta kahe südika eestlasega, kes püüavad oma Sinilindu maailma tehnoloogiaettevõtluse epitsentris.

Vana teada tõde on, et kuulsaks näitlejaks saadakse Hollywoodis. Miljardäriks ja rahabossiks aga hoopis Californias Silicon Valley’s! Roald Johannson suundub maailma tehnoloogia Mekasse ja kohtub eestlastega, kes otsivad oma õnne Ameerika läänerannikul.

Raimond Sinivee töötab tarkvarainsenerina maailma ühes suurimas tehnoloogiafirmas Microsoft. Roald uurib, kuidas on üks Aruküla põhikooli lõpetanud poiss jõudnud Silicon Valley’se ja milline näeb tema ja ta pere elu välja kõikide võimaluste maal.

Veel kohtub Roald Johannson üksteist aastat tagasi Ameerikasse keskkooli õppima tulnud ja Ameerikasse püsima jäänud eestlannaga. Marta-Kristi Põld on nende aastate jooksul tulest ja veest läbi pidanud käima, kuid jõudnud lõpuks oma unistuste eluni. Marta-Kristi ja tema abikaasa idufirma tegeleb uudse turundusplatvormi loomisega maailma suurimatele artistidele.

Roald uurib, kuidas selles rahale orienteeritud maailmas läbi lüüa ja kumb on olulisem, kas palju raha või vaimne tasakaal?

Meeleolukas globaalne reportaaž „Roaldi retked: Ränioru kuldsed ajud“ on Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast uudistemagasini „Reporter“.

Head Uudised GoodNews