1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEOD! Tuntud juubilarid Toomas Anni, Viljo Tamm ja Rein Kurg esinevad homme Elva Laululaval
VIDEOD! Tuntud juubilarid Toomas Anni, Viljo Tamm ja Rein Kurg esinevad homme Elva Laululaval

VIDEOD! Tuntud juubilarid Toomas Anni, Viljo Tamm ja Rein Kurg esinevad homme Elva Laululaval

Tuntud muusikutest juubilarid, kes sel suvel tuuriga „Suve suur juubelituur“ üles astuvad, on sooloartist Toomas Anni (50), Fix`ist tuttav Viljo Tamm (60) ning Suveniiri üks eestvedajatest Rein Kurg (60).

Lisaks nimetatud olulisi tähtpäevi tähistanud härrastele on lavalaudadel saatmas isa Toomast Tauri Anni ning abikaasat Reinu Sirje Kurg. Homme esinevad juubilarid Elva Laululaval.

Rein Kurg ütleb, et tema ja abikaasa Sirje on nagu ühine kaubamärk “Suveniiri” nime all ning nad esitavad vanu hitte ja juba tuttavaid lugusid. “Need on ilusad ja meloodilised laulud, mis meenutavad noorust ja tekitavad nostalgiat,” seletab ta. “Ootame kõiki, kellele selline muusika meeldib, vanemat põlvkonda ennekõike, ja miks mitte ka noori.”

Ka Viljo Tamm lubab esitada läbilõike oma vanadest hittidest ning ootab kontsertidele kõiki inimesi, kellel tema lood on hinges.

Toomas ja Tauri Anni kavatsevad esitada neid rahvale üldtuntud lugusid, mida nad koos on juba palju kordi laulnud, ja mis meeldivad nii neile endile kui kuulajatele. “Kindlasti on nende hulgas “Me tuhat ja üks ööd” ning “Nii kuis üks pääsuke”, samuti minu “Kiirteel,”” lubab Tauri Anni.

Tuuri kontserdid toimuvad 13. juulil Elva Lauluväljakul, 14. juulil Võru Kandle Aias, 15. juulil Pärnu Kentuki Pubis ja 16. juulil Põltsamaa Lossihoovis.

Piletid on müügil Piletilevis

Head Uudised GoodNews