1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. YOUTUBE MILJONÄR EESTIS! Eestisse tuleb YouTube miljonär Postmodern Jukebox
YOUTUBE MILJONÄR EESTIS! Eestisse tuleb YouTube miljonär Postmodern Jukebox

YOUTUBE MILJONÄR EESTIS! Eestisse tuleb YouTube miljonär Postmodern Jukebox

16. mail esineb Tallinnas Youtube’is ligi pool miljardit vaatamist kogunud jazzi- ja svingiansambel Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox.

Scott Bradlee oli vaene ja tundmatu pianist, kes vaimustus eelmise sajandi esimese poole jazzist ning esines aeg-ajalt väikestes klubides. 2008. aasta lõpus laadis ta YouTube’i üles ühe esinemisvideo, mis muutus ootamatult viraalseks. Tänaseks on Scott Bradlee ja tema sõpruskonnast moodustunud Postmodern Jukebox’il YouTube’s üle 1,9 miljoni fänni ning nad on jõudnud Billboardi edetabelis jazzi kategoorias 20. kohale. Scott Bradlee edulugu on näide sotsiaalmeedia võimsusest. Tal puudus muusikatööstuse tugi ning tema esimesed videod on filmitud keldrikorruse korteris sõpruskonna abiga.

Postmodern Jukebox’i fenomeniks loetakse oskust panna tänapäevased kuulsad pop-hitid jazzi, ragtime’i ja swingi võtmesse, millega antakse muusikale uus vorm ja sisu. Bradlee enda sõnul on tema eesmärgiks tekitada mulje, justkui oleks lugu kirjutatud pool sajandit varem ning viia kuulaja kümnenditetagusesse New Yorki.

Postmodern Jukebox annab Euroopa turnee raames 72 kontserti. Tallinnas teeb bänd kahetunnise show juba 16. mail kell 19. Nordea Kontserdimajas toimuvale üritusele saab pääsme soetada Piletilevist.

VAATA NENDE POPULAARSEMAID LUGUSID!

Head Uudised GoodNews