1. Avaleht
  2. Melu
  3. Star FM kutsub Jaanijooksu staare ja kinke otsima!
Star FM kutsub Jaanijooksu staare ja kinke otsima!

Star FM kutsub Jaanijooksu staare ja kinke otsima!

Armastatud raadiojaam Star FM korraldab täna taas Jaanijooksu, kus Eesti erinevates paikades asuvate Jaanide ja Jaanikate leidjatele on tasuks uhke kingikott.

Jaanijooksu-erisaade algab täna kohe pärast Star FM Hommikuprogrammi kell 10 ning kogu viietunnist otse-eetri melu juhivad Grete Kuld ja Andres Puusepp.

Suure Jaanijooksu ajaks on end Eesti eri kohtadesse peitnud kümme staari ehk Jaane ja Jaanikaid. Kuulajate ülesanne on Star FM eetrist kõlavate vihjete järgi tuntud inimesed üles otsida, sest just neilt saab leidja endale kingiks uhke jaanikorvi, kus on mõnusat sööki-jooki jaaniõhtuks: Felixi ja Põltsamaa ning Talleggi tooteid ja jaanijoogiks Saku on Ice alkoholivabu õllejooke.

Kuulajate ülesanne on Star FM eetrist kõlavate vihjete järgi tuntud inimesed otsida, sest just neilt saab leidja endale kingiks uhke jaanikorvi.

  • Raadiojaama Star FM esimene Jaanijooks toimus aastal 2005, mis tähendab, et tänavu kutsutakse rahvast meeleolukal sündmusel osalema ja jaanikinke võitma juba üheksateistkümnendat korda.
  • Jaanijooksule saab kaasa elada nii Star FM raadioeetri kui ka sotsiaalmeedia vahendusel.
  • Star FM Suur Jaanijooks toimub täna kell 10-15.
Head Uudised GoodNews