1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Aastavahetus TV3 seltsis toob palju nalja, muusikat, müstikat ja üllatusi
Aastavahetus TV3 seltsis toob palju nalja, muusikat, müstikat ja üllatusi

Aastavahetus TV3 seltsis toob palju nalja, muusikat, müstikat ja üllatusi

TV3 aastavahetusprogramm on tänavu tõeline telemagnet, mis köidab lustliku seltskonna, suurepärase huumori ja armastatud Eesti muusikaga ning omal kohal on ka traditsiooniline müstikadoos.

Vana-aasta viimase õhtu hoogsa algusstardi annab kell 18.00 TV3 uudistetiimi aastalõpu erisaade “Seitsmesed uudised: millest inimesed aastal 2022 ei rääkinud?“, kus aasta olulisematele sündmustele pilku heites küsitakse, kas on teemasid või inimesi, millest-kellest tänavu ei räägitudki? On küll! Just need jutud ja tegijad vaatajate ette jõuavadki.

Foto: TV3

Kell 19.00 võtab järje üle „Stuudio aastavahetus“, mille meeleolukas ja pidulik aastavahetuse show kulgeb staarisära, mängude ja üllatustega. Saatejuhtide Katri Telleri, Eero Reinu ja Marko Lõhmuse külalisteks on Smilers, Inga Tislar, Eleryn Tiit, Shanon, Rahel Ollisaar, Gram-Of-Fun koos Kristel Aaslaiu, Ewert Sundja ja Gameboy Tetrisega jpt. Kell 20.00 haarab meelelahutusliku teatepulga ennustussaade „Mida toob aasta 2023?“, kus Anna-Maria Makko juhtimisel avaldavad arvamust numeroloogid, feng shui spetsialistid, tippastroloogid eesotsas Igor Mangiga ning selgeltnägijad – näiteks ka nõiasaate võitja Anastasia. Lisaks saavad sõna hüpnotisöör Ants Rootslane ja veel mitmed üllatuskülalised.

Foto: TV3

Kell 21.00 algab „Märgatud Eestis. Aastalõputrall“, et naerda, nutta ja mõnel puhul üsna pööraseks minna. Taavi Libe käib külas vanadel sõpradel üle Eesti ning tuju krutib Imavere kõrtsis lakke ansambel Respekt.

Kell 22.00 on aeg manustada ehedat huumorinärvi stimuleerivat retseptiravimit kurvameelsuse vastu, sest algab vana-aastaõhtu oodatuim saade „Edekabel“.

Foto: TV3

Tänavugi haarab ohjad huumoriklassik Henrik Normann, kelle vahendusel täidavad eetri poliitikud, seltskonnalõvid ja teletähed. Paljastatakse pildile pürgivate staaride varjukülgi, näidatakse keelt, lubatakse leevendust Eesti naiste hallikskiskuvasse seksiellu ning imetletakse poissmehe habrast hinge ja vallalise kaunitari käbedust rinda pista. Uue aasta tervitusega pöördub rahva poole Alar Karis.

Kell 23.00 teleesilinastub „Vanamees ilma Põrsaussita“ – see on väidetavalt siiani vanamehelikuima „Vanamehe“ filmi uus ühiskonda mittelõhestav versioon, mis on monteeritud sobilikuks äärmuslike maailmavaadetega inimestele!

Foto: TV3

Vanamehe tuules võtab kell 23.40 taas järje üle „Stuudio aastavahetus“ ning kell 23.50 on aeg osa saada Eesti Vabariigi presidendi uusaastatervitusest.

2023. aastat tervitab TV3 huumoriga, sest saates „Rõõmurull“ astub üles Eesti naljaheitjate paremik – Jan Uuspõld, Tõnis Niinemets, Tiit Sukk, Kadri Adamson, Peeter Oja, Ago Anderson, Ott Sepp, Hilje Murel, Evelin Võigemast jpt.

Kell 01.15 läheb rokiks, kuna Saku Suurhalli lavale astub legendaarne Terminaator võimsa kontsertshow’ga, mis toimus bändi 35. sünnipäeva auks.

Foto: TV3

Oodata on tulevärki, eriefekte, publikumöllu ning loomulikult etteasteid, mis lihtsalt naelutavad vaatama ja kõigile tuntud hitte kaasa laulma.

Foto: TV3

Lisaks Jaagup Kreemile astuvad lavale veel mitmed üllatusesinejad ja erikülalised.

Lastele on aasta viimasel päeval vaatamiseks tõeline eestikeelsete vahvate multikate maraton: kell 9.25 „Kuidas taltsutada lohet 2“, kell 11.30 „Smurfid“, kell 13.35 „Talvelugu“, kell 16.20 „Lemmikloomade salajane elu“.

Uuele aastale loob imelise alguse maailmakuulus muusikafilm „Helisev muusika“ (Sound of Music, USA 1965) ning õhtune teleesilinastus „Elton John. Rocketman“ (Rocketman, Inglismaa–USA-Kanada 2019) – muusikaline fantaasia Elton Johni läbimurdeaastatest. Linalugu jälgib tagasihoidliku klaverigeeniuse Reginald Dwighti transformatsiooni rahvusvaheliseks superstaariks koos kõigi selle teekonna valude ja rõõmude, pettumuste ja võitudega.

Aasta esimese päeva kodumaiseks hittsaateks on aga kell 20.00 algav „Mida toob aasta 2023: suur Kirsti Timmeri taroskoop“ uus erisaade, kus rullub lahti Kirsti Timmeri suur taroskoop staaridele!

Foto: TV3

Oodata on palju üllatusi, skeptikud hakkavad uskuma, kellele lubatakse titeuudised, kellele rohkelt kirge ja seksi, kelle projektid lähevad vett vedama. Nõid Kirsti Timmer laob uueks aastaks tarokaarte Ott Leplandile, Gerli ja Martin Parmasele, Silvia Ilvesele, Kaspar Roonile ja teistele sel aastal kõneainet pakkunud isikutele. Selgub, milline tuleb aasta armastatud staaridele ja igale tähemärgile nii karjääris, armastuses kui ka tervises. 

Ka pisikestele televaatajatele on TV3 1. jaanuaril mõelnud, rõõmustades multikasõpru tõeliste maiuspaladega, milleks on teleesilinastused „Smurfid 2“ kell 12.20 ja „Lemmikloomade salajane elu 2“ kell 18.15.

Head Uudised GoodNews