1. Avaleht
  2. Televisioon
  3. Täna eellinastub TV3 romantikasarja „Armastus“ uue hooaja avaosa
Täna eellinastub TV3 romantikasarja „Armastus“ uue hooaja avaosa

Täna eellinastub TV3 romantikasarja „Armastus“ uue hooaja avaosa

Täna on eksklusiivselt TV3 vaatajate ees kodumaise romantikasarja „Armastus“ teise hooaja avaosa, mis on tulvil kirge, saladusi, hoogu ja üllatusi.

„Armastuse” esimene hooaeg võeti vaatajate poolt väga soojalt vastu ning ka kõik uued osad on peagi TV3 eetrisse jõudmas; täna kell 20.30 näeb eksklusiivse eellinastusena teise hooaja avaosa.

Foto: TV3

Uue hooaja alguses valmistuvad Sandra ja Martin lennuks Londonisse, kus miljonär Kivi tütart ootavad õpingud ülikoolis. Lennujaamas saab Martin telefonikõne, mis sunnib teda koju jääma ning maruvihane Sandra lendab üksi. Kuldar Kivi lükkab tagasi jurist Stella kuuma lähenemiskatse ja haavunud naine otsustab senisele ihaldusobjektile kätte maksta. Ta avaldab saladuse, et Kuldari ärid polegi nii puhtad nagu tundub ja suurettevõtja mustade tegude päevavalgele toomiseks käivitub suurejooneline politseioperatsioon. Samal ajal, kui Sandra kohtub Londonis oma hüperaktiivse sõbranna Beritiga ning Kuldari noor kaasa Karin keskendub lapseootusele, püüab ärimees end uurimise vastu kindlustada. Sandra poolt tõrjutud Martin langeb aga masendusse, arvates, et on naist jäädavalt kaotamas. Toimuvale lisab pinget Härmakosul süttiv tulekahju.

Põnevate süžeekäikudega armastusloo toovad ekraanile Marko Matvere, Lisabet Loigu, Oskar Seeman, Grete Paia, Desiree Mumm, Liisu Krass, Regina Koitla, Kai Tarmula jt. Režissöör on Henrik Normann ja stsenarist Ivo Parbus.

  • „Armastuse“ uue hooaja avaosa eellinastus on TV3s täna kell 20.30.
Head Uudised GoodNews