1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ago Andersoni hõljumistrikk viib inimvõimed uuele tasemele
Ago Andersoni hõljumistrikk viib inimvõimed uuele tasemele

Ago Andersoni hõljumistrikk viib inimvõimed uuele tasemele

Palume lavale avasaade TV3 (3)Täpselt nädala pärast alustab TV3s kevadiste pühapäevaõhtute uus ja suurepärane kaaslane – komöödiashow „Palume lavale!“, mille avasaates on Kadri Adamsonil, Tiit Sukal ja Jan Uuspõllul külas Endla Teatri kolmik.

„Palume lavale!“ naerutab Raivo E. Tamme juhtimisel pisarateni nii väikeseid kui ka suuri huumori-, muusika- ja teatrisõpru. Igas saates võistlevad kaks meeskonda, millest üks on püsiv ja teine koosneb erinevate Eesti teatrite esindajatest, lisaks üllatavad publikut armastatud staarid Eesti muusikaareenilt, keda toetab pianist Urmas Lattikas. Osalejaid ootavad naljakaid näitlemisülesanded ja improvisatsioonilised mängud, mis sisaldavad nii sõnalist, muusikalist kui ka tantsulist huumorit. Püsivõistkonnas annavad endast parima Jan Uuspõld, Tiit Sukk ja Kadri Adamson, nende vastu astub iga kord erineva Eesti teatri kolmeliikmeline esindus.

anderson 6hus_kaader videost_Palume lavaleAvasaates on külas Pärnu Endla Teatri kolmik, kuhu kuuluvad Sepo Seeman, Piret Laurimaa ja Ago Anderson. Kuigi absoluutselt kõigi saates osalejatega saab meeletult nalja, viib just Ago Anderson näitlejavõimed uuele tasemele, hõljudes ühes ülesandes lihtsalt mööda tuba ringi. Täiesti kindel, et Andersoni hõljumine pakub unustamatu elamuse kõigile huumorisõpradele ja väärib aplausi ka Eestimaa kodudes.

„Palume lavale!“ alustab TV3s pühapäeval, 9.märtsil kell 19.30.

EELKLIPP, kus samuti on märgata Ago hõljumisminuteid:
[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=362799″]

Head Uudised GoodNews