1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Humoorika draamasarja “Naabriplika” uus hooaeg täna Kanal 2s!
Humoorika draamasarja “Naabriplika” uus hooaeg täna Kanal 2s!

Humoorika draamasarja “Naabriplika” uus hooaeg täna Kanal 2s!

Foto: Roger Stahlman
Foto: Roger Stahlman

Täna kell 20:30 algab Kanal 2s armastatud humoorika draamasarja “Naabriplika” uus hooaeg. Esnas särtsuvad intriigid täie raksuga edasi. Väliseestlanna Liisi (Loore Martma) ja eluheidikust Kusti (Ott Kartau) ei suuda aga ära otsustada, kas nad on sõbrad või kallimad, justkui üks välistaks teise…

Sarja teine hooaeg toob ekraanile külaelu idüllilise talve, milles pole aga grammikestki vaikust ja rahu. Kohalik elu vajab edendamist ja raha koju toomist või sealt välja viimist! Vallavanem (Harry Kõrvits) on riukalikum kui eales varem, Liisi ja Kusti suhe pannakse pidevalt proovile ja mõned eriti värvikad tegelased saavad rohkem sõna kui nad lootagi julgesid.

Foto: Roger Stahlman
Foto: Roger Stahlman

Uus hooaeg toob ekraanile ka uusi intrigeerivaid tegelasi: Tallinnast saadetakse vallavanema juurde “asumisele” teismeline ja probleemne sugulaseplika, kes külaelu pea peale keerab, Liisi kohtub šarmantse mehega, kes pole võibolla päris see, kes algul tundub ja lustakat segadust jätkub läbi terve hooaja.

Sarja teistes osades: Liina Vahtrik, Andrus Eelmäe, Merle Talvik, Peeter Rästas, Katrin Pärn, Kait Kall jpt.

Soe ja humoorikas “Naabriplika” toob läbi kentsakate kokkupõrgete esile selle miski, mis meid kõiki erutab, häirib või mõtlema paneb. See on mõnus ristlõige inimestest meie endi sees ja ümber.

“Naabriplika” on Kanal 2s alates tänasest esmaspäeviti kell 20:30.

Head Uudised GoodNews