1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Tohter Olaf” uus hooaeg juba täna Kanal 2s!
“Tohter Olaf” uus hooaeg juba täna Kanal 2s!

“Tohter Olaf” uus hooaeg juba täna Kanal 2s!

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

Täna kell 21:30 algab Kanal 2s põneva terviseteemalise teleshow uus hooaeg. Tänases osas jagab laulja Nele-Liis Vaiksoo oma dramaatilisi läbielamisi, mida tal enneaegse sünnitajana kogeda tuli. Saatejuht Olaf Suuder magab terve öö juhtmerägastikus, et teada saada, kas tema uni on täisväärtuslik…

Hoogne terviseteemaline teleshow “Tohter Olaf” on tagasi! Saatejuht Olaf Suuder räägib teadusest ja meditsiinist lihtsalt ja inimlikult. Täna on Olafi külaliseks laulja Nele-Liis Vaiksoo, kelle poeg on juba kümnene, kuid seda tänu arstide kiirele tegutsemisele ja väikesele imele. Laps tuli ilmale kolm kuud enne tähtaega ning kaalus siis vaevalt kilo.

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

Tänase eksperimendi käigus magab Olaf Suuder aga juhtmetega, et välja selgitada, kas tema uni on täisväärtuslik. Tulemused on jahmatavad. Samuti uurime, mida ütleb suu inimese tervise kohta ja milliseid ohumärke ei tohiks mingil juhul eirata. Mängime õpetlikku ja lustakat hormoonidemängu ning eksperdid vastavad stuudiopubliku intiimsetele küsimustele.

“Tohter Olafi” esimene hooaeg oli Kanal 2 ekraanil möödunud kevadel. Saate eesmärk on inimesi harida ja õpetada, kuidas oma tervise eest paremat hoolt kanda ja elada parimal ning õnnelikumal viisil.

Põnev ja hariv “Tohter Olaf” on Kanal 2s alates tänasest esmaspäeviti kell 21:30, kohe pärast “Naabriplikat”.

Head Uudised GoodNews