1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Alkoholivaba Jõuluball! Klubi 9/11 Jõuluball viib võlumaa maagilisele tantsupeole
Alkoholivaba Jõuluball! Klubi 9/11 Jõuluball viib võlumaa maagilisele tantsupeole

Alkoholivaba Jõuluball! Klubi 9/11 Jõuluball viib võlumaa maagilisele tantsupeole

ball-goodnewsKuused, maagiline lagi, langev lumi, kostüümides peokaaslased, isetäituvad kandikud, lummav muusika, iga nurga taga peituvad üllatused – ei, see ei ole Sigatüüka pühadepidu, aga see on next best thing!

23. detsembril klubis 9/11 toimuv Jõuluball ongi mõelnud just nendele täiskasvanutele, kes usuvad võlukunsti ja imedesse – ees on ootamas terve öö kestev alkoholivaba tantsupidu!

Klubi muutub vaid selleks ööks talvevõlumaaks, mille loob on oma meeskonnaga lavavõlur ja kunstnik Ain Talalaev. Et aga võlumaa veelgi täiuslikum saaks, on peol ka dresscode –ballile oodatakse inimesi punastes, rohelistes, valgetes, hõbedastes või kuldsetes rõivastes.

Joogiks pakutakse alkoholivabasid kokteile, smuutisid ja glögi ning öö jooksul on programmis ette näha ka mitmeid üllatusi ja show´sid.

Alkoholivaba peo korraldamine on klubi eestvedajate peas tiksunud juba pikalt. “Ja millal siis veel, kui mitte jõuludel,” küsib 9/11 üks asutajaid Tarmo Kull, kes on legendaarseks saanud sellega, et on juba üle 10 aasta pea igal nädalavahetusel täiesti kainelt pidutsenud.

„Lähme peole teadmisega, et me ei vaja lõõgastumiseks ja hea enesetunde tekitamiseks tuge alkoholist. Meis on kõik olemas ilma selletagi. Seega eesmärk on peo lõppedes lahkuda veel parema tundega, kui tulime! Ei mingeid tüsistusi, alles jääb vaid ilus selge ning rõõmustav mälestus,“ nendib Rain Tunger aka muusikamüstik Solid Steel, Raadio 2 õhtuse muusikavööndi järelkuulatuima saate “Progressioon” autor, kes ka peol muusikat mängib.

Jõuluball kulgebki valdavalt proge ja tech-house´i rütmides. Puldis on lisaks Solid Steelile ka Sten Roosvald ja 9/11 residentmaagid Type-O, EQ, Joel Haugas ja Hando Tõnumaa.

Kuula ka Jõuluballi muusikavõlurite lugusid!

Solid Steel (R2, Progressioon)

Type-O (9/11)

 

EQ (9/11, Technoir)

 

Joel Haugas (9/11)

 

Sten Roosvald (Tuli Ära)

 

Hando Tõnumaa (9/11, Technoir)

jouluball

Ööklubi 9/11 asub aadressil Tulika 9/11, Jõuluball algab 23. detsembril kell 21.00.

Jüri Kukk Ajakirjanik