1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Ariadnel ilmub Karl Killinguga uus lugu maailma mõjukaimas muusikakanalis
Ariadnel ilmub Karl Killinguga uus lugu maailma mõjukaimas muusikakanalis

Ariadnel ilmub Karl Killinguga uus lugu maailma mõjukaimas muusikakanalis

Sa võid küll tüdruku Eestist ära võtta, aga ta armastus muusika ja sõprade vastu ei kao temast kuhugi. Lauljanna Ariadne, kes alaliselt elab küll Los Angeleses, annab sotsiaalmeedias teada, et ta ei ole muusikamaailma ees ust kinni löönud – vastupidi – ta kasvatab oma publikult ja tugevalt, sest 30. novembril ilmub tal singel “All I Need” koos Karl Killinguga ja seda maailma mõjukaimas muusikakanalis NCS ning A&Riks ei keegi muu kui Ago Teppand.

Rikkaliku esilekerkivate talentide toetamise ajalooga NCS pakub täiuslikku lava, kus Ariadne unikaalne heli kõlab erinevates publikutes ning tegelikult on tegu täisringiga – Ariadne sai just YouTube’is tuntuks Cartooni (NCSi alt ilmunud) lugude kaverdamisega ning nüüd on ta üks nendest artistidest, kelle looming jõuab miljonite kuulajateni.

Kulisside taga on loominguline sünergia Ariadne ja Karl Killingu vahel olnud maagiline ning nende varasem koostöö on olnud vägagi edukas ja me ei jõua ära oodata, milliseid numbreid uus lugu nii laia publiku ees nagu NCS koguma hakkab.

Kuula tiiserit uuest loost:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liina Ariadne Pedanik (@liinaariadne)

ja eelsalvesta lugu siin!

  • NCS ehk NoCopyrightSound hetkel üks maailma mõjukamaid muusikakanaleid, mille kuulajate hulk on tänaseks kasvanud üle kolme miljardi. NoCopyrightSounds (NCS) on 2011 aastal Billy Woodfordi poolt loodud Briti plaadifirma ja muusikaorganisatsioon, kes teeb koostööd maailmakuulsate staaridega nagu Alan Walker, Syn Cole, Aero Chord, Debris, EDEN jpt.
Head Uudised GoodNews