1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Avameelselt Artjomi uuest singlist „Sulame“
Avameelselt Artjomi uuest singlist „Sulame“

Avameelselt Artjomi uuest singlist „Sulame“

Artjom Savitski2Artjom Savitski uus singel „Sulame“ on pärit tema sügisel ilmavalgust nägevalt debüütalbumilt. Laul räägib igapäevastest emotsioonidest, mis tihti lahvatavad suure leegiga ning sama kiirelt ka kustuvad.

Uurisime Artjomilt tema lugude kohta ning seda, kuidas sündis just kõnealune laul. Saime avameelseid vastuseid selle kohta, milliseid emotsioone tema oma loometegevuses rakendab ning millist tähendust omab muusikule endale uus singel „Sulame“.

Kuidas sündis laul „Sulame“?

Tegelikult on laulu sõnum lihtne – jutustab kiiresti tekkivast kirest, mis samamoodi ka kustub ja mille tõttu inimesed lõpuks hakkavad mõtlema, et kas esimeste emotsioonide pealt käitumine on ikka õige. Ma sain loo jaoks inspiratsiooni, kui mul lõppes neljaaastane suhe ning hakkasin rohkem väljas käima, et mõtteid mujale saada. Tutvusin rohkem ööeluga, mis ei tähenda muidugi seda, et ma loo story üksühele läbi elasin, sain lihtsalt inspiratsiooni ja fantaseerisin, kuidas asjad võivad juhtuda. Samas on ka sellel lool teine külg, sest mis saab olla ilusamat kui tõeline kahe inimese vaheline armastus, isegi kui see on ainult hetkeks.

Kas sinu laulud sünnivad kõik läbielatu põhjal?

Mu lood on inspireeritud enamasti ikkagi elust. Need ei pea olema 100% läbielatud asjad, aga mingid olukorrad elus tõukavad neid rohkem lahkama –  mõtlen nende peale, arutlen ja üritan genereerida mingit sõnumit.

Kas paremad laulud sünnivad kurva või rõõmsa emotsiooni kaudu?

Laulud sünnivad tugeva emotsiooni kaudu ja siin ei ole vahet, kas see on rõõmus või kurb. Tihtipeale suured muutused elus ajendavad kirjutama.

Millist tähendust kannab sinu jaoks „Sulame“?

Minu jaoks isiklikult sümboliseerib see tervikut – kui leiad enda kõrvale kalli inimese, kellega tahad kogu elu koos veeta ja keda kaotades kaob tervik, tükk endast.

Mis sa arvad, kas selliseid emotsioone ja tundeid, nagu kirjeldab laul „Sulame“, tuleb inimestel elus tihti ette?

Ma usun, et tänapäeva ühiskonnas aina tihedamini. Aga kui me räägime üleüldse kokkusulamisest, siis kirg on ju ilus asi, armastusega kirg veel ilusam!

KUULA UUT LAULU!

Joanna Müür 

Head Uudised GoodNews