1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. HARIVAD DOKID! Avasta FOXi vahendusel Titanicu ja Bermuda kolmnurga saladusi
HARIVAD DOKID! Avasta FOXi vahendusel Titanicu ja Bermuda kolmnurga saladusi

HARIVAD DOKID! Avasta FOXi vahendusel Titanicu ja Bermuda kolmnurga saladusi

Titanic
Titanic

Teaduskanal National Geographic näitab 16. mail dokumentaalfilme „Peidus pinna all: Titanic“ ja „Peidus pinna all: Bermuda kolmnurk“. Dokumentaalfilmides kasutatakse uusimat CGI-tehnoloogiat, mille abil virtuaalselt kuivendatakse kaks müstilist piirkonda, lootes saada vastuseid neid ümbritsevatele saladustele.

„Peidus pinna all: Titanic“ on eetris homme kell 21.00 ja „Peidus pinna all: Bermuda kolmnurk“ linastub kohe pärast, kell 22.00.

Bermuda kolmnurk
Bermuda kolmnurk

Täpne veealuse kaardistamise mehhanism koos uusima arvutigraafika tehnoloogiaga võimaldavad virtuaalselt “kuivendada” Titanicu ümbrust ning toovad vaatajani enneolematud 3D-kaadrid ühe maailma ikoonilisema reisilaeva viimasest puhkepaigast.

CGI-tehnoloogia abil kuivendatakse ka Bermuda kolmnurga piirkond, et saada vastused, miks just selles piirkonnas on kadunud nii palju laevu ja lennukeid. Kas piirkonna kuivendamine annab vastuse?

Bermuda kolmnurk
Bermuda kolmnurk

FOX International Channels (FIC) kuulub multimeediaettevõtte 21th Century FOX gruppi, mille halduses on enam kui 300 meelelahutus-, dokumentaal-, spordi- ja filmikanalit Ladina-Ameerikas, Euroopas, Aasias ja Aafrikas, kokku 45 erinevas keeles. Need telekanalid jõuavad rohkem kui 1,6 miljardi inimese koju üle maailma. Eesti televaatajatele on kättesaadavad Fox Life ja FOX ning osaliselt eestikeelsena loodus- ja teadusdokumentaalidele keskenduv National Geographic Channel.

Head Uudised GoodNews