1. Avaleht
  2. Melu
  3. Black metali suurkuju Imperial Triumphant esineb kevadel Tallinnas
Black metali suurkuju Imperial Triumphant esineb kevadel Tallinnas

Black metali suurkuju Imperial Triumphant esineb kevadel Tallinnas

31. mail esineb Sveta Baaris üks olulisemaid kaasaegseid black metal bände – Imperial Triumphant. Piletid on juba müügil Ticketeris siin.

Imperial Triumphant alustas ametlikult tegevust oma 2012 ilmunud albumiga “Abominamentvm”, kuigi bänd loodi juba aastal 2005 New Yorgis Zachary Ilya Ezrini eestvedamisel, millest saati on bändi muusikaline ja lüüriline suund olnud pidevas muutumises.

Bändi teine album “Abyssal Gods” ilmus 2015. aasta märtsis, mille kohta kirjutab Austin Weber meediaportaalist No Clean Singing: “Abyssal Gods on läbinisti ülbe jumalateotus, mis sisaldab rohkem meeldejäävaid hetki, kui paljude bändide albumitel nende karjääri jooksul kokku koguneb. Imperial Triumphant ei ole mitte ainult üks USA kõige väljapaistvamatest praegu tegutsevatest black metal bändidest, vaid nad on olulised ka black metali tuleviku jaoks.”

Imperial Triumphant on praeguseks avaldanud 4 stuudioalbumit ning tuuritanud USAs ja Euroopas, olles sealhulgas esinenud ka Roadburn festivalil. Bändi hiljutisim album “Alphaville” ilmus 2020 aasta kevadel koostöös paljude oluliste metalmaailma tegijatega nagu Toomas Haake (Meshuggah), Colin Marston (Krallice, Gorguts) ja Trey Spruance (Mr. Bungle). Metal Hammer nimetas kõnealuse albumi ka üheks parimaks 2020.-nda aasta metalalbumiks.

Head Uudised GoodNews