1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. BLISSTONIA I Vaata, kuidas pidutseti alkovabal ekstaatilisel tantsu- ja kakaofestivalil mullu
BLISSTONIA I Vaata, kuidas pidutseti alkovabal ekstaatilisel tantsu- ja kakaofestivalil mullu

BLISSTONIA I Vaata, kuidas pidutseti alkovabal ekstaatilisel tantsu- ja kakaofestivalil mullu

Laitses toimub 3.-4. juulini järjekordne alkoholivaba ekstaatilise tantsu ja kakaofestival Blisstonia, mis eelmisel aastal meelitas keset loodust pidutsema ja elu tähistama üle 300 inimese.

Urmas Sõõrumaale kuuluvas Adila puhkekeskuses kütsid 2020. aastal rütme mitmel laval DJ-d ja artistid. Toimus ka ekstaatiline tantsupidu lastele, saunapidu ja palju muud.

“Minu motoks on olnud juba aastaid sõna „puhas”. Usun, et pidutsemiseks ja tähistamiseks pole ilmtingimata vaja veini või õlut juua, savu tõmmata ega midagi muud manustada. Saab imeliselt pidutseda ka täiesti puhtalt, nii et järgmisel hommikul on pohmaka asemel hoopis veel parem olla,” ütleb ekstaatiliste tantsupidude ja teadvust avardavate seminaride korraldaja Tiit Trofimov.

Seega osalised annavad vaikiva nõusoleku, et alkoholi ega muid aineid festivalile kaasa ei võta.“Muidugi päris kuivalt me seda asja ei tee. Looduslikud energiaandjad, nagu pu-erh-tee, tooršokolaadid, afrodisiaakumidest pakatavad smuutid ja tseremoniaalne toorkakao on osalistele rangelt soovitatavad,” ütleb muiates Tom Walsberg.

VAATA FOTOÜLEVAADET!

Head Uudised GoodNews