1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. C-Jam Cellofesti raames korraldatakse esmakordselt ansamblikonkurss
C-Jam Cellofesti raames korraldatakse esmakordselt ansamblikonkurss

C-Jam Cellofesti raames korraldatakse esmakordselt ansamblikonkurss

c-jamPane nüüd tähele! Järgmise aasta augustis toimuva C-Jam Cellofesti raames korraldatakse esmakordselt ansamblikonkurss. Festivali esimesel päeval, 16. augustil toimuva konkursi eesmärk on populariseerida tšello kasutamist erinevates ansamblikoosseisudes, tutvustada ansambleid, pakkuda esinemisvõimalusi ja rikastada muusikaelu.

Kategooriaid on kaks

A-kategooria ehk keskastme ja kõrgemate muusikaõppeasutuste õpilased/ tudengid ning B-kategooria ehk muusikalist alg- ja/või põhiharidust andvate (laste)muusikakoolide õpilased (sh huvikoolid ja stuudiod). A-kategoorias on kava pikkuseks kuni 12 minutit ja B-kategoorias kuni 8 minutit. Mõlemas kategoorias tuleb esitada vähemalt 2 erineva karakteriga pala, mis oma žanrilt oleks pop, rock, jazz, folk või klassikatöötlus. Kogu kava võib mängida noodist ja ansamblis peab olema vähemalt 1 tšello.

Žürii esimees on Pärt Tarvas 

Ansambleid hindab oma ala professionaalidest koosnev žürii, mille esimees on Pärt Tarvas.

Registreeruda tuleb hiljemalt 16. juuniks 2017 e-posti aadressil helen.ott@gmail.com ja kirja panna ansambli nimi, koosseis, palad esitamise järjekorras, nende autorid ja arranžeerijad ning kava kestus.

Osavõtutasu on 10 eurot ansambli iga liikme kohta.

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio 

Head Uudised GoodNews