1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Coca-Cola Plaza toob juuni kolmapäevadel vaatajateni Quentin Tarantino kultusliku filmi „Pulp Fiction“
Coca-Cola Plaza toob juuni kolmapäevadel vaatajateni Quentin Tarantino kultusliku filmi „Pulp Fiction“

Coca-Cola Plaza toob juuni kolmapäevadel vaatajateni Quentin Tarantino kultusliku filmi „Pulp Fiction“

Coca-Cola Plaza toob juuni kõikidel kolmapäevadel oma vaatajateni Quentin Tarantino kultusliku filmi „Pulp Fiction“, mis tähistas mais 25. aastat esilinastusest.

„“Pulp Fiction“ on muidugi juba omaette legend, aga seekordsed Forum Cinemas Kinoklassika programmi raames toimuvad linastused teeb ehk veelgi erakordsemaks see, et just kuu aega tagasi esitles Tarantino Cannes’i filmifestivalil ka oma värsket filmi „Ükskord Hollywoodis“, mida kriitikud peavad juba praegu Tarantino parimaks filmiks peale „Pulp Fictionit“,“ selgitas Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod.

„Esimene kolmapäevane seanss toimub Coca-Cola Plaza iSense saalis, sest huvi kultusfilmi vastu on väga suur,“ rõõmustas Novod ning lisas, et erakordse sündmuse puhul juhatab esimese linastuse sisse filmiajakirjanik Ralf Sauter, kes räägib nii mõndagi filmi põneva tausta kohta.

„Pulp Fiction“ on püsib siiani IMDB filmiportaali kõigi aegade parimate filmide edetabeli 6ndal kohal. Teos rabas ilmumisel 25 aastat tagasi oma uuendusliku lähenemise, süsimusta huumori, vägivaldsuse ja dialoogidega, mida siiani tsiteeritakse ning millele viidatakse.

Juulis vahetab „Pulp Fictioni“ välja juba uus Kinoklassika film, milleks on pea sama kultuslik „Matrix“. Augustis on filmisõprade jaoks valmis pandud „Hea Will Hunting“.

Head Uudised GoodNews