1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Uuenduskuuri läbiv Forum Cinemas ootab kinokülastajaid tagasi aasta lõpus
Uuenduskuuri läbiv Forum Cinemas ootab kinokülastajaid tagasi aasta lõpus

Uuenduskuuri läbiv Forum Cinemas ootab kinokülastajaid tagasi aasta lõpus

Coca-Cola Plaza Forum Cinemas on 3. detsembrist uuendustööde tõttu suletud: pandeemiast tulenevat piiranguteaega kasutatakse kino tehniliste võimaluste ja külastajate mugavuse parandamiseks.

„Coca-Cola Plaza on fondi portfellis investeering, millel on märkimisväärne pikaajaline potentsiaal. Asukoht Tallinna südalinnas kohustab olema kaasaegne kino, mis pakub külastajatele kõrgeimat esteetilist ja kunstilist naudingut. Otsus investeerida ja tõsta kinosaalid veelgi kõrgemale tasemele näitab tugevat mõistmist ja kindlustunnet, et suure ekraaniga kinod jäävad oluliseks meelelahutuskohaks ka tulevikus. Me kõik loodame, et piirangud kaovad võimalikult kiiresti, eriti lastele,” rõhutab Baltic Horizon Fundi fondijuht Tarmo Karotam.

Seoses Eestis kehtestatud COVID-19 piirangutega peatati kinotegevus mitmeks kuuks, kuid alates käesoleva aasta juunist on tegutsetud “turvarežiimil”.

“Selleks, et kino oleks võimalikult paljudele külastajatele turvaline, oleme võimaldanud klientidel soetada vahetult enne linastust COVID-19 kiirtestid soodsama hinna eest. Selline lähenemine ja nüüdseks kahe aasta vanuse James Bondi filmi “007: pole aega surra” linastus oli hea algus me sügisele ja andis kindlustunnet, et kinotööstusel on helge tulevik,” ütleb Forum Cinemase tegevjuht Kristjan Kongo.

Renoveeritud ja veelgi parema heli ja pildiga kinosaalidesse oodatakse kinokülastajaid tagasi hiljemalt aasta lõpus. Vahetult pärast taasavamist kostitatakse neid mitmete esilinastustega, nagu näiteks “Matrix: ülestõusmine”, “Resident Evil: Raccoon City” ja “King’s Man: esimene missioon”.

Baltic Horizon Fundi portfell on 14 kinnistut Tallinnas, Riias ja Vilniuses väärtusega üle 315,5 miljoni euro. Fond on noteeritud Tallinna ja Stockholmi börsidel.

Head Uudised GoodNews